Pokal Val Navtika 2009

Pokal Val Navtika 2009

Val 142

Valova regata 2009 se bliža - 22. avgust 2009

FOTO Val Navtika

Spoštovani jadralci, tudi letos bomo zelo veseli, ce se nam boste pridružili na tretji Valovi regati, ki šteje za Pokal Slovenije 2009. Organizirali jo bomo v Izoli in sicer v soboto 22. avgusta 2009. Prireja jo prva slovenska navtična revija Val navtika v sodelovanju z jadralnim klubom Burja.

Jadralski dogodek bo zaznamoval pričetek jesenskega dela jadralne sezone, ki je bila za dober mesec prekinjena v dobro počitniškega jadranja.

Vabimo Vas, da se ta dan skupaj z nami in drugimi morskimi navdušenci prepustite morju, vetru, druženju in uživanju na regati – v večernih urah pa se udeležite družabnega srečanja, na katerem bo osrednji dogodek podelitev pokalov. Po njem bo druženje z zabavo in plesom. Ves večer se bo na veliki plazmi regata odvijala še enkrat, tokrat vizualno. Ves dogodek bomo namreč poslikali in na posnetkih se boste zagotovo znašli tudi vi. Družabni del se bo dogajal v prostorih bara Hangar v izolski marini.

Veter v laseh pa boste lahko občutili tudi na kopnem, saj vas bodo pred barom Hangar v Marini izola čakala testa vozila Peugeot 308 cc iz Avtohiše Vič!

Sponzorji regate

Sponzorji: Avtohiša Vič, Nes, Manner, Radio Hit