Splošni pogoji

Splošni pogoji

IZJAVA O ZASEBNOSTI

Spoštujemo vašo zasebnost in skrbno obravnavamo vse zasebne podatke. Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, obiskane strani) shranijo na naš strežnik. Ti podatki so anonimni in so uporabljeni zgolj za statistične obdelave. Podatkov ne posredujemo tretji osebi.

Spletna stran val-navtika-net uporablja “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk, da lahko sledimo statistikam. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske na strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.

OPOMBA: Če ne sprejmete piškotka, nekatere spletne strani ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo dovoljen dostop do določenih informacij.

Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete pri registraciji, bodo obravnavani zaupno, uporabljeni bodo zgolj za našo lastno evidenco ter z namenom, da vam sporočimo željene informacije.. Teh podatkov ne bomo prodali, zamenjali ali posodili tretji osebi. Skrbno bomo varovali vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Varovanje podatkov zagotavljamo z ustrezno programsko in strojno opremo. Če imate vprašanja glede vaše zasebnosti vas prosimo, da nas kontaktirate.

PRAVNA OBVESTILA

Vse informacije, predstavljene na tej strani so lahko zastarele, lahko vsebujejo napake in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Prosimo vas, da nas glede točnih informacij kontaktirate. Ne sprejemamo nobene odgovornosti za nepravilno delovanje in/ali nedostopnost te strani. Če imate vprašanja glede pravnih obvestil nas prosim kontaktirajte.

AVTORSKE PRAVICE

Vse informacije, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le z soglasjem avtorja in samo v primeru, da ohranjajo tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Če imate vprašanja glede avtorskih pravic na tej strani nas prosim kontaktirajte.

©2004 – 2014 Val Navtika d.o.o.