Oglaševanje na Radio Punto Zero Trst

Oglaševanje na Radio Punto Zero Trst

Val206

Dobra reklama na pravi radijski postaji je jamstvo za poslovni uspeh!
Radio Punto Zero Trst vam nudi možnost oglaševanja na eni izmed najbolj poslušanih radijskih postaj v pokrajini Furlanija – Julijska krajina! Lokalni medij je medij, ki mu poslušalci najbolj zaupajo. To velja za radijsko postajo Radio Punto Zero, ki informira in zabava svoje zveste poslušalce že od leta 1977.
Nudijo vam področje slišnosti, ki sega od vzhodne Benečije preko celotne Furlanije Julijske krajine, Dolomitov pa vse do tromeje Slovenija-Avstrija-Italija. Starostna skupina poslušalcev Radio Punto Zero Trst je med 25. in 60. letom starosti, kar predstavlja velik potrošniški potencial.
Vabijo vas, da postanete medijski sponzor že tretje odmevne radijske oddaje Radio Chef, ki jo bodo začeli predvajati v mesecu februarju. V kuharski oddaji se bodo zvesti poslušalci z najboljšimi recepti potegovali za bogate nagrade. Strokovna žirija bo med 12 recepti izbrala zmagovalca, ki bo prejel izdatno gastronomsko nagrado. Vsak oglaševalec oddaje Radio Chef prispeva v nagradni sklad svoj izdelek, storitev ipd. in si na tak način zagotovi dodatno medijsko prepoznavnost.
Pomembno se je zavedati, da je oglaševanje preraslo v investicijo, ki krepi položaj na tržišču in dviguje ugled blagovne znamke!
Dodatne informacije: d.furlan@radiopuntozero.it ali 041 424 361.