Nagrada J.D. Power: odlične ocene Oplove admiralska ladje Insignie

Nagrada J.D. Power: odlične ocene Oplove admiralska ladje Insignie

  • Zadovoljstvo uporabnikov: Opel Insignia vodi v raziskavi podjetja J.D. Power
  • Še ena nagrada: Insignia Grand Sport je ‘Zmagovalka revije Auto Test 2019’

Rüsselsheim. Opel Insignia je po ugotovitvah podjetja J.D. Power zmagovalka raziskave glede zanesljivosti v srednjem razredu vozil. Podjetje za raziskave trga J.D. Power vsako leto preveri, kako so uporabniki zadovoljni s svojimi vozili. Lastnikom zastavijo vprašanja o kakovosti in trpežnosti njihovih avtomobilov, starih od enega do treh let. Rezultati kažejo, da imajo lastniki zelo radi svojo izjemno zanesljivo Insignio.

Ne le pri uporabnikih, Oplova admiralska ladja je izjemno cenjena tudi pri strokovnjakih. Nemška specializirana revija Auto Test je Insignii Grand Sport podelila naziv ‘Zmagovalka revije Auto Test 2019’, priznanje pa so utemeljili z najboljšim razmerjem med ceno in zmogljivostjo v tem segmentu trga. Insignia Grand Sport je v tej kategoriji zmagala že lani. Odličen rezultat je dopolnila Insignia Sports Tourer, ki je v svojem razredu osvojila odlično drugo mesto.

Na svečani podelitvi nagrad v Frankfurtu je obe trofeji za zmagovalno vozilo prevzel Oplov direktor za kakovost Arnold Pauluch. Priznanja ‘Zmagovalec revije Auto Test’ namreč od leta 2008 podelijo skupaj z razglasitvijo rezultatov raziskave zadovoljstva strank, ki jo izvaja podjetje J.D. Power.

“Kakovost in trpežnost sta ključna dejavnika naših vozil,” je povedal Arnold Pauluch. “Na teh področjih smo zastavili visoka merila in veseli smo, da so uporabniki to opazili. Prav tako široki skupini kupcev omogočamo dostop do inovativnih tehnologij. Lepo je videti, da je naša admiralska ladja Insignia Grand Sport osvojila nagrado z odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo v izjemno konkurenčnem segmentu srednje velikih vozil.”

V letošnji raziskavi je podjetje J.D. Power zbralo 12.854 odgovorov, ki so jih uporabniki prek spleta posredovali od novembra 2018 do januarja 2019. Med vprašanji v raziskavi so morali uporabniki odgovoriti o svojih izkušnjah glede kakovosti/trpežnosti, privlačnosti in stroških uporabe. Na podlagi ocen so razvrstili vozila in na vrh se je zavihtela znamka ali model z najmanj napakami.

O Oplu

Opel je eden največjih evropskih proizvajalcev avtomobilov. Podjetje je v Rüsselsheimu v Nemčiji leta 1862 ustanovil Adam Opel. Avtomobile so začeli izdelovati leta 1899. Od avgusta 2017 je Opel del Groupe PSA. Skupaj z britansko sestrsko znamko Vauxhall je podjetje prisotno v več kot 60 državah po vsem svetu, leta 2018 pa so prodali več kot milijon vozil. Opel trenutno izvaja strategijo elektrifikacije za zagotavljanje trajnostnega uspeha in izpolnitev pričakovanj uporabnikov glede mobilnosti v prihodnosti. Do konca leta 2024 bodo vsi evropski modeli osebnih vozil na voljo tudi v različici z električnim pogonom. Ta strategija je del načrta PACE!, s katerim bo Opel trajnostno dobičkonosen, globalen in električen.

Obiščite: https://int-media.opel.com

https://twitter.com/opelnewsroom

https://www.opel.si/vehicles/opel_range/avtomobili/druzina-insignia/index.html

Arnold Paluch, Opel Automobile GmbH