Ščepec luksuza – FINANČNA HIŠA

Ščepec luksuza – FINANČNA HIŠA

Finančni nasvet s pridihom ekskluzivnosti

Njihova ponudba s področja pokojninskih in naložbenih rešitev, ki so unikatne kot vaš prstni odtis in udejanjijo najdrznejše vizije, je usklajena s potrebami najzahtevnejših. Skupaj s svetovalcem uresničite podobo svoje finančne neodvisnosti, ki vas bo navdihovala z vsakim korakom v njej.

FINANČNO HIŠO izberejo ljudje, ki zahtevajo in pričakujejo od finančnega svetovalca več, ki želijo personaliziran pristop in sodelovanje z najboljšimi, ki se želijo počutiti nekaj posebnega in jim še zdaleč ni vseeno kje sklenejo varčevanje ali naložbo. FINANČNA HIŠA je sinonim brezčasne elegance, pa naj gre za razkošne storitve, dovršene finančne rešitve ali prefinjen osebni pristop do strank.

Stil. Eleganca. Brezčasnost. To odraža podjetje FINANČNA HIŠA, ki je edino v svoji panogi ocenjeno s platinasto bonitetno odličnostjo in že pet let zapored v samem vrhu poslovne odličnosti, zlate AAA. To pomeni, da gre za kredibilnega in zanesljivega partnerja, ki svoje stranke spremlja na poti plemenitenja njihovih finančnih prihrankov.

Njihov odgovor je oblikovan po meri individualnih pričakovanj in potreb vlagateljev. Njihovi pokojninski in varčevalni načrti so uglašeni z osebnimi cilji in v sozvočju z življenjskim slogom vsakega posameznika. Ponudba osebnega svetovalca je začinjena z osebnim odnosom, ki presega meje standardnega. V svetu financ so znani po pionirskih finančnih rešitvah, kar jim je uspelo pri blagovni znamki doseči s sledenjem filozofiji biti drugačen in samosvoj.

Za vas, ki uspeh živite, oblikujejo naložbene in varčevalne strategije s ciljem doseganja optimalno višjih donosov. Preseganje vaših pričakovanj je njihovo vodilo.

Privilegij je nekaj narediti drugače, boljše. Pozorno, premišljeno in na bogatih izkušnjah temelječe aktivno spremljanje dinamike finančnih trgov nadgrajujejo z ustvarjalno energijo in inovativnimi rešitvami. Zaupanje in zadovoljstvo vas, ki so vam njihove storitve namenjene, je ključno merilo njihovega uspeha.

Če želite spoznati njihovo filozofijo razmišljanja in prave rešitve s finančnih trgov, preberite njihovo novo knjigo Postani kreator svojih financ!, namenjeno najzahtevnejšim. Kupite jo lahko v vseh najbolje založenih knjigarnah po vsej Sloveniji ali na www.financnahisa.si. Lahko pa si rezervirate čisto svoj termin z osebnim svetovalcem v njihovi poslovalnici v Ljubljani ali Mariboru (info@financnahisa.si). Dobili boste občutek, da ste v drugih dimenzijah finančnega sveta. Ko boste del skrbi preložili nanje, se boste prepustili omami brezskrbnosti. Doživite drugačnost. Doživite ekskluzivnost.

www.financnahisa.si