Ralf Schumacher je POSTAL GLOBALNI AMBASADOR IN POSLOVNI PARTNER slovenskega podjetja v EU in promotor na dirkah FORMULE 1

Ralf Schumacher je POSTAL GLOBALNI AMBASADOR IN POSLOVNI PARTNER slovenskega podjetja v EU in promotor na dirkah FORMULE 1

Znameniti nekdanji dirkač FORMULE 1 Ralf Schumacher je v nedeljo 27.6.2021 v Slovenj Gradcu podpisal pogodbo o sodelovanju s slovenskim podjetjem Robeta d.o.o.

Podjetje Robeta d.o.o. iz Slovenj Gradca je proizvajalec najbolj luksuznih vanov (avtodomov), ki jih trži praktično v vseh državah EU. Posebni so po tem, da je vsako vozilo izdelano na podlagi individualne konfiguracije posameznega kupca in zato unikatno in butično.

Njihovo zgodbo in filozofijo je začutil tudi svetovno znani bivši voznik FORMULE 1, g. Ralf Schumacher (6 zmag za svetovni pokal), ki je v nedeljo, 27.6. s podjetjem Robeta podpisal ekskluzivno pogodbo o sodelovanju, kjer bodo skupaj z njim razvili edinstven avtodom pod sloganom Robeta powered by Ralf Schumacher.

Prav tako so mu na dogodku uradno predali promocijsko vozilo Robeta model Apollo – njihovo najbolj luksuzno izvedbo, kjer bo g. Ralf Schumacher kot njihov ambasador globalno pripomogel pri širjenju blagovne znamke Robeta in prepoznavnosti Slovenije v svetu, saj bo vozilo prisotno na vseh dirkah FORMULE 1 in FORMULE 3 v Evropi, kjer je g. Ralf Schumacher prisoten kot strokovni komentator SKY TV.

V prihodnosti si zaradi tega sodelovanja obetajo tudi širjenje podjetja Robeta z gradnjo novo proizvodnje hale, ki bo zagotovila številna nova delovna mesta na Koroškem.