Valova regata – program, navodila, prijavnica

Valova regata – program, navodila, prijavnica

 

 

Screenshot 2015-08-14 12.20.37

Z roko v roki z novo »jadralsko točko« na Obali

Zadnji avgustovski konec tedna (od 29. 8. do 30. 8.) bo tako kot že vrsto let na morju pred Izolo zelo živahno. Regata za Pokal Val navtika, ki je že deveta po vrsti, bo na morju ponovno združila jadralske navdušence in spomnila vse, da je počitnic konec ter da se sezona regat resnično začenja – teh se v jesenskih mesecih res ne manjka.

Regata je dvodnevna, vključena v serijo slovenskega pokala, prinaša pa pomembne točke za skupno uvrstitev, poleg tega pa se odvija v času, ko si po večinoma že končanih dopustih želimo srečanja z jadralskimi prijatelji.

Družabni del

Družabni del se bo odvijal v izolski marini, in sicer v prostorih dvorane Amfora. Dogodek bo odprl svoja vrata že v petek 28. 8. ob 18. uri, ko se bo ob prijavah postregla dobra kapljica vina, seveda v spremljavi s kraškim pršutom.

Letošnje druženje bo na sobotni večer (ob 19. uri) resnično posebno, saj bo povezano z otvoritvijo nove pridobitve za izolsko marino in njene goste, za jadralske navdušence in ne nazadnje tudi za jadralce, tj. tekmovalce, ki se udeležujejo regat v Izoli. V prostorih podjetja Garmin v marini bo namreč luč sveta ugledala nova »jadralska točka« – specializirana jadralska trgovina Sailing Point.

Podjetje, ki je obenem zastopnik vodilnih blagovnih znamk, kot so Harken, Spinlock, Tylaska, Wichard, Gottifredi Maffioli, Gill, Zhik, Dubarry, Sail Racing in druge, v okviru svoje dejavnosti prodaja opremo in nudi storitve v specializirani trgovini pod istim imenom v Luciji že 11 let. Poleg že imenovanega programa bo mogoče v trgovini kupiti tudi inštrumente za navigacijo in druge izdelke ter storitve blagovne znamke Garmin.

Ustanovitelja podjetja in trgovine, uspešna jadralca Mitja Margon in Tomaž Čopi, pravita: »Pomemben del dejavnosti podjetja Sailing Point sta vedno predstavljala tudi servis in svetovanje, saj vsi sodelavci Sailing Pointa zelo tesno sodelujemo z akterji s praktično vseh področij, od oblikovalcev, proizvajalcev, trenerjev do jadralcev na najvišjih nivojih, zato v večini primerov znamo najti odgovore na vprašanja in pravilno svetovati našim partnerjem in kupcem. Veseli smo, da se je ponudila priložnost za novo točko v Izoli, ki bo našim strankam zagotovo skrajšala pot in čas do odgovorov ter izdelkov in ne nazadnje popestrila ponudbo na področju inštrumentov in drugih storitev.«

Kot posebno promocijsko darilo v okviru partnerstva med Valovo regato in novo trgovino nudi Sailing Point BREZPLAČEN SERVIS VINČEV vsaki jadrnici, ki se bo udeležila regate, poleg tega pa obljublja obilo praktičnih nagrad za vse jadralce in ostale, povezane s samo regato in z »življenjem« Sailing Pointa.

Zajadrajte s polnimi jadri v navtični dogodek Pokal Val navtika 2015!

Program Pokal Val navtika

ValNavtika2015NOR

Prijavnica Pokal Val navtika, ki jo izpolnjeno pošljete na E-mail:  narocniki@val-navtika.net

 

AFTER PARTY