Zastopnik plovil Salpa Arch International d.o.o. na BBS

Zastopnik plovil Salpa Arch International d.o.o. na BBS

 

Podjetje Arch International d.o.o. se ukvarja z najemom in prodajo plovil, na svojem pomolu v Marini Dalmacija, v Sukošanu, pa nudijo tudi storitve najema privezov in suhih vezov. Njihova suha marina je locirana v zadarski luki Gaženica, kjer jim njihov lastni »trailer« s kapaciteto 20 ton omogoča transport in hrambo plovil v hangarju, kjer vodni konjički brezskrbno počakajo na svoje lastnike do naslednje sezone.
Arch International d.o.o. nudi dnevni, vikend in tedenski najem plovil vključno z vsemi storitvami, ki se odvijajo v času najema plovila, vse od rezervacije plovila do tehnične podpore. Podjetje je zastopnik italijanske ladjedelnice Salpa, ki ima bogato navtično zgodovino, saj gradijo plovila že od leta 1985 in sicer v dolžinah od 6 do 16 m. V zadnjih letih izdelujejo tudi RIB plovila z izjemno kvaliteto tub Hypalon proizvajalca ORCA.

Obiščite podjetje Arch International d.o.o. na sejmu Boat Show 2018 v Biogradu in preizkusite plovne lastnosti ter udobje morskih lepotic, ki jih bodo postavili na ogled!

www.yacht-charter.si