Zakaj oglaševati na radijski postaji Radio Punto Zero?

Zakaj oglaševati na radijski postaji Radio Punto Zero?

Val208

Radio Punto Zero je najstarejša radijska postaja na Tržaškem, ki informira in zabava svoje poslušalce že od leta 1977. Področje slišnosti je zelo zanimivo za slovenska podjetja, ki se želijo predstaviti onkraj meje, saj pokrivajo celotno regijo Furlanije-Julijske krajine, vzhodni Veneto in Dolomite, torej celotno obmejno območje med Slovenijo in Italijo, od Celovca pa vse do Benetk. Starostna skupina poslušalcev je od 25 do 60 let, kar predstavlja velik potrošniški potencial. So vodilna radijska postaja v regiji, tekom svojega dolgoletnega delovanja pa so pridobili veliko število zvestih poslušalcev tudi izven meja.
Vabijo vas, da postanete medijski sponzor že tretje odmevne radijske oddaje Radio Chef. Zvesti poslušalci te oddaje se potegujejo za bogate nagrade z najboljšimi recepti. Najboljši recept tedna razglasijo vsak četrtek ob 12.30 s ponovitvijo v soboto ob isti uri. Po treh mesecih in izbranih 12 najboljših receptih se prične finalno ocenjevanje. Strokovna žirija med 12 recepti izbere najboljšega in razglasi zmagovalca, ki prejme bogato gastronomsko nagrado. Vsak oglaševalec oddaje Radio Chef v nagradni sklad prispeva svoj izdelek, storitev ipd. ter si na tak način zagotovi dodatno medijsko prepoznavnost. V sklopu oddaje vam Radio Punto Zero nudi eno- ali dvomesečno oglaševanje po zelo ugodni ceni. Poleg sponzorstva vam nudijo tudi ostale oglaševalske pakete na njihovi radijski postaji, ki jih bodo pripravili po vaši meri.
Za informativno, neobvezujočo ponudbo, jih lahko pokličete na telefonsko številko 041 424 361 ali jim pišete na d.furlan@radiopuntozero.it.