Zakaj izbrati privez ravno v Marini Punat?

Zakaj izbrati privez ravno v Marini Punat?

Zahvaljujoč odličnemu naravnemu položaju Puntarske uvale, se je v marini Punat, na enem izmed najbolj zaščitenih zalivov na jugozahodnem delu otoka Krk pa tudi na Jadranskem morju razvil moderen navtični pristan. V zavetju pred močnimi vetrovi je odlična izbira za namestitev plovila na morju ali kopnem.

  1. Odlična lokacija

Marina Punat se nahaja blizu, vsega nekaj ur stran od Slovenije. Marina je dobro povezana s cestami; je idealna izhodiščna točka za krajša jadranja ob koncu tedna pa tudi daljše počitniške rute. Tako je mogoče izkoristiti vsak prosti trenutek za odmor na morju, in sicer preko celega leta. Če želite resnično sprostitev v duhu Sredozemlja z vzdušjem majhnega otoškega mesta, potem je Marina Punat pravi kraj za vas.

  1. Varnost

Kakovost priveza in skrb za plovilo sta v marini na prvem mestu. Vsako leto zamenjajo na tisoče metrov vrvi, da bi bil privez varen. Za zagotavljanje varnosti uporabljajo inovativen sistem nadzora plovila – Proactive boat care, ki zagotavlja vsakodnevni nadzor in ogled marine (24/7). Ta zagotavlja tedenska poročila o nadzoru in vseh dejavnostih, ki se izvajajo na posameznem plovilu; lastniku plovila pošiljajo tudi fotografije plovila. S tem je zagotovljeno, da je plovilo v dobrih rokah, tudi takrat, ko lastnika ni na njem. Poleg tega marina zagotavlja videonadzor 24/7, nadzor vhodov/izhodov se izvaja s pomočjo kartice in videokamere. Pomemben del varnosti v marini predstavljajo tudi lastna vremenska postaja, protipožarna plovila in vozila.

 

  1. Celovite storitve

V marini Punat navtiki najdejo vse, kar potrebujejo za svoje plovilo pa tudi zase in za svoje najbližje. V Jacht servisu so zastopane vse storitve, ki so bistvene za vzdrževanja in popravila plovil. Dve dobro opremljeni trgovini z navtično opremo in deli imata vse, kar navtiki potrebujejo za varen in miren oddih. Obiskovalce marine ne bo razočarala niti kulinarična ponudba. Dve restavraciji in picerija so na razpolago celo sezono. V hotelu Kanajt se gradi še bazen s sprostitvenim delom, velnesom in savno; WLAN, Internet-caffe, animacija za otroke, kulturne in zabavne prireditve, grill-house – prostor za pečenje na žaru, sprehajalne poti za pse, brezplačni prevoz do plaže Marina Beach Club Medane (v juliju in avgustu), masažni salon so storitve Marine Punat, ob katerih se gosti počutijo sproščeno in zadovoljno.

  1. Številne ugodnosti za goste

Ali ste vedeli, da kartica Marina Club prinaša številne koristi? Z njo prihranite v nekaterih restavracijah znotraj Skupine, v nekaterih trgovinah v marinah, pri nočitvenih namestitvah v hotelu Kanajt pa tudi pri partnerjih marine na otoku Krk. Popust na kartici se obračuna glede na zvestobo pri marini. Ugodnosti se povečujejo, že zdaj napovedujejo odličen vinski ogled otoka Krk, popuste v šoli jadranja, ugodnosti v kozmetičnih salonih.

 

Če želite mirno in varno preživeti noč v pristanišču, v katerem se boste dobro oskrbeli za plutje, in če iščete odlično izhodiščno marino za raziskovanje Jadranskega morja, potem je čas, da obiščete Marino Punat! Nudijo vam vodeni ogled marine, na katerem vam bodo predstavili vse svoje storitve.

Pridite in se prepričajte sami!

www.marina-punat.hr