Zakaj izbrati Hondo

Zakaj izbrati Hondo

Val 239
© Ben Phillips

Obstaja preprost razlog, zakaj ima Honda vodilno vlogo pri tehnologiji štiritaktnih motorjev, pri učinkovitosti, zanesljivosti, porabi goriva in okoljski odgovornosti – zato, ker jih proizvaja že zelo dolgo.

Pred dobrimi 60-imi leti, davnega leta 1964, ko so druga podjetja razvijala dvotaktno tehnologijo je Honda sprejela politiko, da bodo proizvajali le štiritaktne izvenkrmne motorje.

Zavezo družbe, da bo Honda razvijala le prvovrstne štiritaktne motorje je mogoče najti v besedah gospoda Soichira Honde, ko je dal svojemu osebju naslednjo direktivo:

»Najpomembnejši sta dve stvari:

  1. Če izvenkrmni motorji ne bodo zanesljivi so lahko ogrožena življenja uporabnikov.
  2. Čistoča vode. Kaj se bo zgodilo z našimi oceani, rekami in jezeri, če se vsi izpušni plini pomešani z odpadnimi olji izlijejo v vodo?

Ni mi mar, če vsi ostali proizvajajo dvotaktne motorje, Honda bo izdelovala štiritaktne

Kot največji proizvajalec motorjev na svetu, je Honda s svojimi motorji, razvitimi in preizkušenimi na cestah in dirkališčih po vsem svetu neumorna in z uporabo naprednih tehnologij pri izdelavi motorjev tudi izziv za preostanek industrije na svojem področju.

Torej, kadar se odločate za nakup novega čolna ali namestitve novega pogona za vaš, čoln pomislite tudi na to, kdo je na področju oral ledino. Razmislite o izkušnjah, ki vas bodo čez vodo ponesle učinkovito, zanesljivo in z zaupanja vredno garancijo ter edinstveno tehnologijo, ki jo dobite le pri nas.

Mednacionalno združenje marine proizvajalcev je Hondi že 15 leto zapovrstjo podelilo nagrado CSI za odličnost in zadovoljstvo strank, kar dokazuje, da Honda proizvaja najboljše štiritaktne izvenkrmne motorje.

Več na www.ascenter.si