Zagrebški navtični sejem

Zagrebški navtični sejem

18.-22. februar 2015

Tradicionalni Zagrebški navtični sejem (Zagrebački nautički sajam) bo letos od 18. do 22. februarja že 24. leto zapored odprl svoja vrata v paviljonu Zagrebškega velesejma. Tudi tokrat bo na njem prisotna široka paleta plovil vseh vrst: jahte, gliserji, jadrnice, gumenjaki, širok bo tudi izbor ladijskih motorjev, navtičnih oblačil in obutve, navtičnega turizma, čarterskih storitev, šol jadranja in potapljanja, opreme za plovila, vodne športe vseh vrst in marine – prav široka in pestra ponudba sta tudi garancija za vsakokratno veliko odzivnost.

Sejem letos ponovno spremlja slogan »pluti, odkrivati, živeti«, hrvaškim manjšim ladjedelničarjem pa nudi posebne ugodnosti, s čimer želi organizator zagotoviti, da bi obiskovalci lahko videli čim več zanimivosti z domačega, hrvaškega navtičnega trga. Skoraj vsi domači ladjedelničarji, ki so ostali na trgu tudi po gospodarski krizi, bodo svoje nove modele predstavili navtični publiki, ki bo obiskala Zagreb. Na sejmu bo tudi tokrat bazen, v katerem bodo hrvaški in tuji potapljači demonstrirali svoje znanje. Sicer pa je Zagrebški navtični sejem neizogibno zbirališče ne samo domačih, temveč tudi svetovnih proizvajalcev plovil.

Navtični sejem bodo zopet popestrile atraktivne vsebine, med katerimi zagotovo lahko uvrstimo številna strokovna srečanja pod okvirom organizacije združenja manjših ladjedelničarjev. Vzporedno z omenjenim sejmom se bo odvijal HOTEL&GASTROTEH, 7. Mednarodni sejem gastronomije, hotelsko-gostinske opreme, kateringa, hrane, pijače in gastronomskih inovacij. Še en razlog več, da med 18. in 22. februarjem obiščete Zagreb.

Več na: www.zv.hr