Zagotovite si dobro navtično branje z zimskim izvodom revije VAL NAVTIKA EXCLUSIVE!

Zagotovite si dobro navtično branje z zimskim izvodom revije VAL NAVTIKA EXCLUSIVE!

V tem vetrovnem tednu je izšla Valova posebna edicija, Val navtika Exclusive, ki je prijetno branje v dolgih večerih, s skodelico čaja v rokah, zakurjeno pečjo in  poslušanjem zavijanja vetra …

In kaj prinaša tokrat? V prvi vrsti obilo super jaht, ki so bile predstavljene tudi na največjih letošnjih navtičnih razstavah in so pravi užitek za oči, kaj šele za dejansko bivanje na njih: 77-metrska se77antasette, 88-metrski maximus, 85-metrski areti, 74-metrska cloud 9.  Za ljubitelje jader je tu veličastna jadrnica s srebrnim trupom, ki v dolžino meri dobrih 53 metrov – baltic 175 pink gin, največja enojambrnica iz ogljikovih vlaken na svetu.
Tisti, ki prisegate na starodobnike, vam bo srce poskočilo ob branju članka o La Belle Classe, enem izmed največjih jadralskih dogodkov za starodobnike, pa tudi ob ladijski mojstrovini iz obdobja prve polovice 20. stoletja, Queen Mary.
Z izvrstnimi fotografijami Boruta Furlana se lahko potopite v globine Raja Ampat, vabimo vas še k obisku ameriškega jezera Lake Tahoe, ki predstavlja ameriške sanje o “imeti vse” ali pa dvorec in hotel Lambergh na Gorenjskem.

Če še ne veste, kaj podariti sebi ali svojim najbližjim, vam v Exclusivu podajamo nekaj nasvetov; če ne drugega, podarite vsem, ki jim je ljubo morje, Val navtiko Exclusive!

Prijetno branje!

Uredništvo Val navtike