Za aktiven življenjski slog – Garmin Vívoactive

Za aktiven življenjski slog – Garmin Vívoactive

Vadite intenzivneje, delajte pametneje in živite bolje – z napravo vívoactive! Z vdelanimi športnimi programi skrbite za svojo aktivnost, hkrati pa prek pametnih obvestil ostajate v stiku z nujnimi službenimi zadevami – oboje potrebujete, če želite ohranjati ravnovesje v vašem življenju. Barvni zaslon na dotik visoke ločljivosti je berljiv tudi na neposredni sončni svetlobi, zato lahko dobro razberete svojo statistiko, kadar si po napornem dnevu v pisarni privoščite tek. Izredno tanko 8-mm ohišje lahko udobno nosite ves dan tako v pisarni kot na igrišču za golf. Ni vam potrebno skrbeti, da naprava vívoactive ne bo zdržala vašega hitrega tempa. Akumulatorska baterija zdrži med vsemi vašimi dejavnostmi do 3 tedne v načinu ure ali sledenja dejavnosti ali do 10 ur, ko uporabljate GPS.

GPS pametna ura za aktiven življenski slog

  • Izredno tanka pametna ura z GPS-om in barvnim zaslonom visoke ločljivosti, ki je berljiv tudi na sončni svetlobi.
  • Vdelani športni programi, vključno s tekom, kolesarjenjem, golfom, plavanjem in slednjem dejavnostim s podporo za GPS, omogočajo ogled statistike tudi, ko ste brez telefona.
  • Če jo združite s pametnim telefonom, nežno vibrira in prikazuje opozorila o dohodnih klicih, besedilnih sporočilih, e-pošti in elementih koledarja ter obvestilih iz družabnih omrežij in drugih programov v mobilnem telefonu.
  • Prilagodite jo z brezplačnimi slikami videza ure, pripomočki in programi s spletne trgovine Connect IQ™.

Akumulatorska baterija zdrži med vsemi vašimi dejavnostmi do 3 tedne v načinu ure ali sledenja dejavnosti ali do 10 ur, ko uporabljate GPS.

wwwwww.garmin.com/sl-SI