WAKEBOARDING, WAKEBOARDS POSITIVE BOARDS

WAKEBOARDING, WAKEBOARDS POSITIVE BOARDS

Val211

 

Vas navdušujejo strast, adrenalin, mehkoba drsenja po vodni gladini? – Positiveboards, slovensko družinsko podjetje, je nastalo prav iz ljubezni do deskanja na snegu in vodi, ki ga goji celotna družina. To strast uspešno usmerjajo v proizvodnjo skrbno, ročno izdelanih desk.

Z večletnim razvojem in testiranji patentov danes izdelujejo odlično vodljive in fleksibilne deske, debelino in težo so glede na konkurenčni trg uspeli prepoloviti. Napis »ročno izdelano v EU«  dovolj glasno izdaja idejo, da so deske namenjene kupcem, ki strmijo za vrhunskostjo, kvaliteto in želijo biti unikatni. Takšna je tudi vsaka izdelana deska. Te so »custom made«, prilagojene in narejene popolnoma po meri ter želji kupca.

Zavoljo zvestih strank, natančnega razvoja in zviševanja standarda kvalitete, proizvodnjo ohranjajo pri nas. Sponzorirajo mlade in perspektivne športnike, vas pa vabijo, da jih obiščete na testnih dnevih po wakeparkih, po telefonu ali na spletu, kjer vam z veseljem prisluhnejo, vam pomagajo in svetujejo.
Splet: www.positiveboards.com https://www.facebook.com/positiveboards

https://www.instagram.com/positiveboards

mobile: +386 31 332 611

email: info@positiveboards.com