Vsestranska uporaba – Ura quatix 5

Vsestranska uporaba – Ura quatix 5

Val220

Na jadralni regati ne odštevajte samo časa do starta, temveč start tudi vizualno prikažite. Oglejte si virtualno startno črto, ki je na uri quatix 5 prikazana z dvema točkama poti, med katerima poteka startna črta regate. Z možnostjo razdalje do startne črte veste, koliko ste oddaljeni od virtualne startne črte. Na razpolago sta tudi odštevalnik časa do začetka regate in odštevalnik časa do starta, če je prisotna virtualna startna črta.

Med veslanjem na deski ali kanuju ura quatix 5 meri število zavesljajev, razdaljo na zavesljaj ter skupno razdaljo, omogoča pa celo merjenje krogov. Poleg tega lahko med smučanjem na vodi na uri quatix 5 na hitro preverite hitrost plovila.

Ura quatix 5 vzpostavi povezavo z združljivimi Garminovimi navtičnimi ploterji in drugimi napravami, ki vanjo pretakajo podatke, vključno s hitrostjo, globino, temperaturo in vetrom. Poleg kompaktne in elegantne oblike ter paščkov za hitro zamenjavo ima ura tudi napredne vadbene funkcije in merilnik srčnega utripa na zapestju. Z vdelanimi profili dejavnosti in merjenjem parametrov zmogljivosti za veslanje na deski, v kajaku ali kanuju ura quatix 5 omogoča, da spremljate katerikoli šport.

www.garmin.com