Vse za dom! na Gospodarskem razstavišču

Vse za dom! na Gospodarskem razstavišču

Val213

Od 9. do 13. novembra

Na Gospodarskem razstavišču  bo mogoče od 9. do 13. novembra z eno vstopnico obiskati dva sejma. Sejmu notranje opreme in pohištva Ambient Ljubljana so namreč dodali še razstavne programe s sejma Dom in zaokrožili ponudbo z nizom svetovanj. Vsebino obeh sejmov tako upravičeno povezuje skupni slogan Vse za dom!
Sejma drug drugega dopolnjujeta in nadgrajujeta. Obiskovalcem bo ponudil vsebine v programih stavbnega pohištva, ogrevalne in hladilne tehnike, montažnih hiš, varovanja ter urejanja okolice v jesenski različici Doma, poimenovan sejem Dom plus. Za obiskovalce so organizatorji sejma pripravili brezplačna svetovanja, ki jih izvajajo strokovnjaki ENSVET Eko sklada in Gradbenega inštituta ZRMK.
Sejem Ambient pa ostaja še naprej sejem notranje opreme in pohištva, ki še posebej spodbuja oblikovalske presežke. V zadnjem času so razvili profil sejma, ki ob bok nekaterim oblikovalskim projektom iz tujine predstavlja zadnje dosežke na tem področju ne le velikih, uveljavljenih podjetij, ampak tudi inovativno in kreativno moč mladih oblikovalcev in arhitektov. Razstave, kot sta TOP 5 oblikovalsko izstopajočih prototipov zadnjega sejma, TOP ideje z inovativnimi idejami mladih oblikovalcev in arhitektov, dopolnjujejo še TOP Arhitekt – arhitekturna svetovanja za obiskovalce, predavanja idr.
Znano je, da Slovenci na vrednostni lestvici zelo visoko postavljamo vse, kar nam pomeni dom. Vanj nenehno nekaj vlagamo. Treba je zamenjati okna in vrata, prenoviti kuhinjo ali kopalnico, kupiti novo sedežno garnituro ali jedilni kot … Dobrodošli pa ste tudi vsi  ljubitelji dizajna, da si ogledate, kaj je pri nas na tem področju novega!
www.sejemdom.plus
www.ambientljubljana.si