Vroči pozdravi iz potovalne agencije S-adventure

Vroči pozdravi iz potovalne agencije S-adventure

Val online

Medtem ko v Sloveniji uživamo v snežnem puhu, agencija S-adventure uživa v peščenih sipinah, od koder nam pošilja vroče pozdrave.

Zakaj izbrati agencijo S-adventure?

Iščete turistični aranžma, počitnice za vsak žep, last minute, first minute, vodene oglede, znane turistične destinacije,…, potem niste na pravi strani.

Za tiste, ki  berete dalje naj takoj razsjasnimo; S-adventure ni in noče biti turistična agencija. S-adventure uveljavlja malo manj razširjen koncept  odgovornega turizma, ki temelji na trajnostnem razvoju in čim manjšem vplivu na okolje, v kombinaciji z aktivnim preživljanjem prostega časa s pridihom avanture.

Si torej želite spoznati svet tak kot je, v vsej njegovi pristnosti, izven turističnih tokov in destinacij, v majhni skupini somišljenikov, prijateljev, ki še cenijo raznolikost sveta in ne iščejo standarizirane ponudbe, hotelov, hrane,…  na vseh koncih sveta, potem vam pri uresničevanju vaših želja lahko pomagamo. Sami ali s pomočjo naših partnerjev doma in po svetu.

Kaj torej ponujamo? Vaše želje lahko izpolnimo na morju ali na kopnem. Vas zanima kako?

Če je voda “vaš element”, če radi plujete, so vam všeč mirni zalivi, osamljene plaže, imamo floto plovil in sodelavce s katerimi vam omogočimo nepozabna morska doživetja. Tisti, ki bi to počeli na udoben način se lahko odločite za najem jadrnice s skiperjem. Za prave avanturiste, ki bi radi doživeli vsaj kanček robinzonstva in imeli svoj otok ali zaliv vsaj za eno noč pa imamo na razpolago morske kajake.

V primeru, da želite imeti trdna tla pod nogami,bo za vas bolj ustrezna naša ponudba na kopnem. Na kaj pomislite ko slišite besede Paris-Dakar, Camel trophy, Land rover, Toyota, Sahara, Kamčatka, Himalaja,…? Tudi to, kar se vam je v tem trenutku porodilo v glavi vam lahko omogočimo. Sicer pa vas z našimi 4×4 vozili pripeljemo na najbolj odmaknjene kotičke sveta. Tja, kjer se vam ne bo potrebno boriti za prost ležalnik na plaži ali prerivati v vrsti za vstopnico. Včasih smo edini ljudje daleč okoli. Za tiste, ki vam to še ni dovolj, lahko potovanje dopolnite z osvajanjem zasneženih vrhov, s kolesarjenjem čez prelaze, veslanjem, ribolovom z domačini ali pa se preprosto zleknete na plaži ob jezeru ali morju. Morda se potopite v njih globine. Nekoga osreči že branje knjige v senci stoletnega drevesa. Kdor išče fotografske motive jih bo zagotovo našel. Včasih  pomagamo domačinom ob poti, včasih oni nam. Včasih so ta srečanja bežna, spet drugič nam dovolijo pokukati v njihove domove ali celo pripravijo gostijo za nas. Za tiste, ki bi radi doživeli potovanje na način naših “nemotoriziranih” prednikov so na voljo potovanja s konji in trekingi.

Vse našteto pa je do neke mere možno doživeti tudi doma v Sloveniji in njeni okolici. Presenečeni boste nad “domačo ponudbo”.

Koliko časa si boste vzeli za to kar vam ponujamo je odvisno od vas. Mi poskrbimo za vse ostalo.

Več na ttp://www.s-adventure.com/