Vinska klet Goriška Brda – Vrhunsko vino »to go«

Vinska klet Goriška Brda – Vrhunsko vino »to go«

Val210

 

Ste si kdaj na jadranju, kampiranju, smučanju ali pikniku zaželeli vrhunskega vina, pa vam je prevažanje v steklenici, hlajenje in shranjevanje predstavljalo problem? V vinski kleti Goriška Brda so našli rešitev za vse, ki si tudi na poti želite vrhunskega vina brez dodatnih skrbi.

  • Vrhunsko.

W h i t e s e l e c t i o n – Bela zvrst sort chardonnay in sauvignonasse je rumene barve s slamnatimi odtenki, vonj spominja na zrelo hruško. Lepo se poda k testeninam in rižotam, še posebej pa k divji, morski ribi.

R e d s e l e c t i o n – Rdeča zvrst sort cabernet franc, cabernet sauvignon in merlot je rubinasto rdeče barve z vijoličastim odtenkom. Vonj spominja na češnjevo marmelado. Lepo se poda k različnim mesnim jedem.

  • Praktično in okolju prijazno.

Vino ohranja dlje časa primerno temperaturo za serviranje kot v steklenici. Po odprtju ostane sveže vsaj štiri tedne. Točenje s pipo je enostavno, embalaža pa je priročna za prevažanje. Embalaža »bag in box«, ki jo odvržemo v koš za smeti, je okolju prijazna – v primerjavi s steklenico ima 55 % nižji ogljični odtis in ustvari kar 85 % manj odpadkov.

www.klet-brda.si

01_Quercus_RDECE