Vila soteska – prodaja stanovanj/prodaja objekta

Vila soteska – prodaja stanovanj/prodaja objekta

Val 194

Edinstvena palača Trevisini iz obdobja klasicizma!

Stavba je umetnostni in arhitekturni spomenik in ena izmed najmogočnejših stavb v Piranu. Leta 2002 je bila v celoti prenovljena, vključno s statično sanacijo objekta. Bruto površina stavbe je 1.994 m² v 5 etažah (pritličje, tri nadstropja in mansarda) stoji na parceli velikosti 413 m² v najožjem mestnem jedru Pirana ob mandraču na Kidričevem nabrežju 2. V neposredni bližini palače je akvarij, gledališče, sodišče, občina, mestna galerija,Tartinijev trg, hotel in apartmaji. Stavba je priključena na kanalizacijo, vodovod, elektriko, plin in telekomunikacije. Palača Trevisini je sodobno opremljena s sprejemnico v pritličju, osebnim dvigalom, prostori so ogrevani, poleti klimatizirani. Do leta 2009 se je stavba uporabljala v izobraževalne namene.

KD Kvart je ekskluzivni zastopnik za prodajo Palače Trevisini. Če ste za morebitni nakup zainteresirani vas vabimo, da nas kontaktirate po telefonu 01/582 68 70 ali po e-pošti: kdkvart.prodaja@kd-group.si, z veseljem vam bomo posredovali dodatne informacije in se dogovorili za ogled stavbe.

Zgrajena med obdobji 1824-1826.

VILA SOTESKA – PRODAJA STANOVANJ/PRODAJA PROJEKTA

V starem predelu Soteska, blizu Križank in Narodne in univerzitetne knjižnice, kjer se prepleta staro in novo mestno jedro, bo kmalu zaživel nov večstanovanjski objekt Vila Soteska s petimi modernimi stanovanji.

Stanovanja so 2,3 in 5 sobna s površinami od 46 m2 do 416 m2. Stanovanja se bodo nahaja v samem osrčju prestolnice, zasnovana bodo v modernem funkcionalnem slogu, obdana s kulturno zaščitenimi starimi hišami Soteske, na severni strani pa bo v prihodnosti stal Center Šumi.

Ja, Vila Soteska bo prav gotovo znala začarati svoje stanovalce in obiskovalce!

Prodaja stanovanj ali projekta v celoti!

KD Kvart je ekskluzivni zastopnik za prodajo Vile Soteska. Če ste za morebitni nakup zainteresirani vas vabimo, da nas kontaktirate po telefonu 01/582 68 70 ali po e-pošti: kdkvart.prodaja@kd-group.si, z veseljem vam bomo posredovali dodatne informacije in se dogovorili za sestanek.