Veliki koncert ob 30-letnici klape Intrade

Veliki koncert ob 30-letnici klape Intrade

 

Z velikima koncertoma v Zadru (21.11.2015) in Zagrebu (12.12.2015) sta Tomislav Bralić in Klapa Intrade naznanila 30 let svoje veličastne kariere. Ker pa ima klapska glasba zelo veliko privržencev tudi v Sloveniji, so se člani Klape Intrade odločili svojo obletnico praznovati tudi v Ljubljani in sicer 29.1.2016, v Hali Tivoli.

Njihovi koncerti so si enotni po neverjetnih emocijah, po zborovskem petju celotnih dvoran, nasmejanih obrazih publike in izvajalcev, ki uživajo v vsakem trenutku koncerta. Do danes so izdali 14 albumov, prejeli veliko nagrad in priznanj, prepotovali tisoče kilometrov  in ustvarili nešteto koncertov ter lepih spominov.

Na začetku so pesmi skladali sami, danes pa člani Klape Intrade sodelujejo s priznanimi avtorji kot so Ivica Badurina, Ante Sikirić, Vinko Barčota, Duško Rapotec–Ute, Pero Kozomara in drugi. So dobitniki diskografske nagrade Porin, Grand-prixa Split 2012 za pesem ‘Zašto uvik pivan’ ter mnogih drugih nagrad in priznanj.

Na ljubljanskem koncertu, ki bo v Hali Tivoli, v petek, 29. januarja 2016, s pričetkom ob 20. uri, se bosta Tomislavu Braliću in Klapi Intrade pridružila še dva eminentna gosta in sicer Goran Karan ter Petar Grašo, absolutni zmagovalec letošnjega splitskega festivala s pesmijo Moje zlato. Seveda je še presenečenje, kaj vam bodo pripravili skupaj, zagotovo pa koncert ne bo minil brez velikih uspešnic, kot so Nisan te sriće, Cviće, Zora bila, Zalutali pogled, Lipoto, Samo more nosim ja u duši, Neka ti bude postelja meka, Ti si ka pisma, Vilo moja, Zašto uvik pivan in mnogih drugih.

VSTOPNICE :

http://www.eventim.si/si/vstopnice/tomislav-bralic-in-klapa-intrade-ljubljana-dvorana-tivoli-416572/event.html

Link facebook :

https://www.facebook.com/Agencija19/?fref=ts

Akreditacije : do vključno 20. 01. 2016

media.group@siol.com

Organizator:

Prireditvena agencija 19, d.o.o.