Velika akcija odprodaje plovil – Moto-Nautika d.o.o.

Velika akcija odprodaje plovil – Moto-Nautika d.o.o.

Val 253
DCIM100MEDIADJI_0247.JPG

Podjetje Moto-Nautika iz Miklavža pri Mariboru je pripravilo akcijo, s katero se do novega leta predstavlja z največjo odprodajo v zadnjih letih – z več kot 100 novimi plovili iz zaloge.

Na več kot 3000 m² prodajnega salona, ki je le nekaj minut oddaljen od avtocestnega izvoza Maribor center, lahko kupec iz bogatega repertoarja izbira med plovili dolgimi od 2,1 pa vse do 7,8 metrov. Na voljo je obilo dodatne opreme, ki jo ponujata proizvajalca Grand in Ranieri, ter različnih vrst materialov (PVC ali Hypalon Orca). Glede na namembnost plovila je mogoče izbirati med čolnom z mehkim dnom, napihljivim dnom, trdim dnom (RIB) ali celo med plastičnimi čolni.

Mogoče se je odločiti tudi za plovilo na ključ – zaradi odličnega svetovanja in izbire, ki jo ekipa z 20-letnimi izkušnjami v Moto-Nautiki ponuja, lahko na istem mestu opremite svoje plovilo z izvenkrmnim motorjem in vso dodatno opremo, ki jo potrebujete za registracijo in nepozabno vožnjo na morju.

Izkušnja obiska salona Moto-Nautike je svojevrstna, predhodno jo lahko doživite s 3D vizualizacijo in se virtualno sprehodite po enem največjih salonov v tem delu Evrope.
www.moto-nautika.com