Val EXCLUSIVE: Športno pustolovski

Val EXCLUSIVE: Športno pustolovski

Kot v zgodbi o talentiranem znanstveniku, ki je zmešal dolgo nepovezljivo, kanil nekaj kapljic iz epruvete in ko se je dim razkadil, je na asfaltu stala stvaritev, ki je v mnogočem spremenila avtomobilski svet. Tako so športni terenci zapeljali na prodajno najbolj vroč del avtomobilskega trga. Nihče jih ni pričakoval, saj so dolgo veljali za obroben pojav, skorajda namenjeni sami sebi. Zdaj pa so malodane steber uspeha številnih, oziroma večine, če že ne vseh avtomobilskih proizvajalcev.

Zakaj je temu tako, neposredno in prepričljivo »razloži« opel grandland X. S svojim faktorjem X je Oplu pognal svežo kri po žilah. Naredili so ga posebej iskrivega in igrivega. Dokazal je, da zmore odgovarjati na izzive spreminjajočega se sveta, v katerem v ospredje vse bolj stopajo nove vrednote. Vrednote brez uniformiranja, z željo bolj neposrednega povezovanja z naravo in razbremenitve. Športen in pustolovski duh, ki preveva opel grandland X, je pravo nasprotje vsega, kar nas trpinči in obremenjuje skozi delovne dni, polne napetosti in obvez.

Ko sedemo v grandland X, sami ali z družino, se zdi, da je ponoreli svet ostal onkraj prijetne, udobne, predvsem pa zaščitniške notranjosti. Sprejel nas je prostor udejanjene najvišje stopnje varnosti in prepričljive domačnosti. Mehkoba in prijetnost sta oplemenitena z najsodobnejšo tehnologijo. Če navzven grandland X s športnimi potezami in izrazitimi proporci sporoča nepopustljivost in izziva s pustolovskim duhom, je navznoter to avtomobil prestižno limuzinskih razsežnosti.

Nadzor oprijema za vrhunsko vožnjo po vseh terenih zaokroži prepričljivost pogonskih sklopov. Vsestranskost grandlanda X dolžine 4477 mm, širine 1844 mm in višine 1636 mm podkrepi tudi velik in uporaben prtljažnik, z osnovno velikostjo 514 l, ki ga je mogoče povečati do nadvse spoštljivih 1652 l.