Val EXCLUSIVE: Marina Nautica – Tako blizu, tako popolno

Val EXCLUSIVE: Marina Nautica – Tako blizu, tako popolno

Marina Nautica v Novigradu je ena izmed redkih marin na Hrvaškem, ki ima na svojih privezih plovila večinoma v zasebni lasti. Ker se nahaja na odlični lokaciji, v Istri, svojim strankam ponuja hiter odklop od vsakdanjega stresnega življenja. Z vrhunskimi storitvami in individualnim pristopom do svojih gostov je hitro pritegnila veliko zasebnih jaht. Razpolaga s 365 privezi v morju, razporejenimi na desetih pomolih, med katerimi je lepo videti impresiven izbor plovil, daljših od 15 metrov. V ponudbi ima marina tudi servisni odsek s 50 suhimi privezi in dvigalo z nosilnostjo 80 ton, s čimer je servis marine Nautica neodvisen od drugih servisnih centrov v tem delu Istre. Za popravilo in vzdrževanje plovil je zadolženo podjetje MennYacht, s katerim marina v obojestransko zadovoljstvo sodeluje že vrsto let.
V sklop marine sodi hotel z dizajnom in atmosfero luksuzne starodavne jadrnice in s kapaciteto 38 sob ter štirimi prostornimi, luksuznimi apartmaji. Del hotela je še restavracija Navigare, katere bogata ponudba temelji na svežih sezonskih sestavinah. Z nenehnimi inovacijami in organizacijo tematskih večerov je v restavraciji poskrbljeno za animacijo in druženje gostov. Z njene terase se odpira razgled na prizor zasidranih bark v zahajajočem soncu. Za vse željne dobre zabave in vrhunske žive glasbe odpira svoja vrata
Booze & Blues Bar, ki ima v ponudbi poleg široke izbire alkoholnih in brezalkoholnih pijač še tipične ameriške burgerje.
S pestro ponudbo je marina Nautica pravo navtično mesto, tako, ki zadovoljuje tudi najzahtevnejše goste različnih afinitet.