Val EXCLUSIVE: Doživetje iz domišljije – Martinis Marchi

Val EXCLUSIVE: Doživetje iz domišljije – Martinis Marchi

Ste se že kdaj vprašali ali si v domišljiji risali, kako bi bilo živeti v gradu iz 18. stoletja? No, sedaj lahko te občutke res doživite, in sicer v Maslenici, na otoku Šolta, z odkrivanjem posestva Martinis Marchi!

Prednostna naloga hotelske ponudbe na gradu kulturne dediščine Martinis Marchi je, da se vsakega gosta obravnava kot kralja. Vsak od sedmih apartmajev ima pogled na morje, vsak ima svojo zgodbo. Ime so apartmaji dobili po zgodovinski osebnosti, ki je bila tako ali drugače povezana z gradom. Tako je mogoče bivati v prostorih Karlo VI., v dveh nadstropjih 100 m2velikega stolpa, ali pa morda v malo manjših, pa vendar prav tako luksuznih suitah vojvode Savojskega ali Lorenskega.

V hotelski restavraciji s pogledom na morje lahko gostje uživajo v kulinaričnih specialitetah, pripravljenih z ljubeznijo in v povezavi z naravo, vsako jed pa dopolnjujejo izbrana vrhunska vina. Individualna ustvarjalnost kuharjev se prepleta s tradicionalno dalmatinsko kuhinjo, katere cilj je, da vsak gost občuti svojevrstni kulinarični vrhunec.
Pred restavracijo leži marina, ki na svoje priveze sprejme 50 plovil, vsi imajo na voljo elektriko in vodo. Marina nudi varno mesto za jahte v dolžini do 35 m, daljšim pa je namenjen prostor na zunanji strani marine.

Ko obiskovalci ob koncu dneva mislijo, da so doživeli na gradu Martinis Marchi že vse dih jemajoče trenutke, nastopi še čarobni sončni zahod z žarečo kroglo, ki se v vsem sijaju potopi za sedem otočkov romantičnega zaliva …