V Moto-Nautiki – velika odprodaja plovil

V Moto-Nautiki – velika odprodaja plovil

Val 252
DCIM100MEDIADJI_0247.JPG

Podjetje Moto-Nautika iz Miklavža pri Mariboru je pripravilo posebno akcijo, s katero se do konca leta predstavlja z največjo odprodajo v zadnjih letih – z več kot 100 novimi plovili na zalogi.
V več kot 3000 m² velikem prodajnem salonu, ki je le nekaj minutk oddaljen od avtocestnega izvoza Maribor center, lahko v celotnem repertoarju kupci izbirajo med plovili, dolgimi od 2,1 pa vse do 7,8 metrov. Poleg tega je v salonu na voljo veliko različne dodatne opreme (Grand ali Ranieri), široka je tudi izbira vrst materiala, iz katerega je plovilo narejeno (PVC ali Hypalon Orca). Na voljo so čolni z mehkim, napihljivim ali trdim dnom (RIB) in plastični čolni.
Mogoč je nakup plovila na ključ – zaradi svetovanja in izbire, ki jo v Moto-Nautiki nudi ekipa z 20-letnimi izkušnjami, lahko na istem mestu opremite svoje plovilo z izvenkrmnim motorjem in vso dodatno opremo, ki jo za registracijo in nepozabno vožnjo na morju potrebujete. Najbolj pristna je seveda izkušnja obiska salona, predhodno jo lahko doživite s 3D vizualizacijo, prek katere se virtualno sprehodite po enem izmed največjih salonov v tem delu Evrope. Vse to in še več o tem poiščete s klikom na www.moto-nautika.com.