V Cityparku številni tuji obiskovalci

V Cityparku številni tuji obiskovalci

Naše največje nakupovalno središče Citypark poleti obišče vedno več tujcev. Najpogosteje turisti iz Hrvaške, Avstrije, Italije, Srbije, Češke in Švice. Marsikdo ostane kar cel dan, ob odhodu pa se počuti kot doma. »Veseli me, da v času dopustov mnogi tujci Citypark vzamejo kot za svojega in dneve preživijo pri nas. Všeč jim je, da imajo na enem mestu številne blagovne znamke, restavracije in trgovine, oddih za otroke, sodoben videz in primerno hladno. Predvsem pa se zaradi naravne dnevne svetlobe počutijo kot doma v dnevni sobi, mi je dejal že marsikdo,« še doda center manager Cityparka Andrej Ropret.

Obisk našega največjega nakupovalnega središča je odlična ideja tudi takrat, ko se želimo ohladiti v vročih poletnih dneh. Na vas čakajo moderne klimatske naprave z optimizacijo porabe električne energije in z do 100-odstotnim dovajanjem svežega zraka v nakupovalno središče. Zrak je pred ohladitvijo ustrezno filtriran, kar je še posebej pomembno tudi za alergike. Steklena streha pri Primarku poskrbi za več naravne svetlobe in vam da občutek, kot da ste nekje zunaj. Vse do 23. julija pa vas na bungee trampolinu pred trgovino Interspar čaka tudi adrenalinska zabava.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.