V Citypark na razstavo del Franceta Prešerna

V Citypark na razstavo del Franceta Prešerna

Mineva 222 let od rojstva našega največjega slovenskega pesnika dr. Franceta Prešerna. Kako boste počastili njegovo delo in praznovali Prešernov praznik?

Združite prijetno s koristnim in obiščite največje slovensko nakupovalno središče Citypark, ki ob prihajajočem prazniku na glavnem hodniku v pritličju gosti razstavo Gorenjskega muzeja, ki upodablja dela in knjižne zbirke Franceta Prešerna.

Sprehodite se skozi njegovo življenjsko pot, anekdote in portrete.

Uživajte v izbranih likovnih upodobitvah dr. Franceta Prešerna iz zbirke Gorenjskega muzeja in Prešernovega spomenika iz Kranja, ki so na voljo za ogled od jutri, 25. januarja, pa vse do srede, 9. februarja, v pritličju Cityparka na glavnem hodniku.

Ogled razstave je povsem varen, saj v središču skrbijo za visoke higienske standarde. Možno je tudi brezplačno testiranje in cepljenje proti koronavirusu.

CITYPARK – Polepša dan

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.