Ura Patton Harken – najprivlačnejša nagrada 83. Mrdujske regate

Ura Patton Harken – najprivlačnejša nagrada 83. Mrdujske regate

Val 192

“Harken, Sailing Point in 90 let jadralnega kluba Labud”

Dolgoletno sodelovanje med podjetjem-trgovino Sailing Point, ki ima podružnico tudi na Hrvaškem, in najuspešnejšim hrvaškim jadralnim klubom Labud iz Splita je letos še posebej obeleženo. Klub iz Splita letos namreč praznuje 90. obletnico obstoja in v sklopu le-te so se pri podjetju Sailing Point skupaj s predstavnikom podjetja Harken odločili, da v slavnostnem letu še posebej podprejo njihove aktivnosti. Sailing Point je že aprila kot eden izmed sponzorjev sodeloval z nagradami za udeležence splitskega olimpijskega jadralnega tedna, za največjo regato v srednjem Jadranu pa so želeli sodelovanje še nadgraditi.

Z mnogimi člani kluba Labud sva s Tomažem že pred leti tekmovala po regatnih poljih širom po svetu in z veliko jadralci iz Splita smo dobri prijatelji. Praktično od začetka poslovne poti smo sodelovali tudi z veliko hrvaškimi klubi. Glede na to, da letos praznujejo častitljivih 90 let, smo se skupaj z našimi hrvaškimi partnerji odločili, da za naslednje tri izvedbe njihove najstarejše in največje regate – Mrduje, kot nagrado podelimo vrhunsko jadralno uro, ki jo je kot plod sodelovanja z znanim izdelovalcem ur Patton lani trgu ponudilo podjetje Harken. Gre za vrhunsko in elegantno uro, ki bi si jo želel vsak (jadralec). Verjamemo, da bo to dodalo pozornost regati ter obletnici dodalo šarma,” je povedal Mitja Margon, področni vodja prodaje podjetja Harken in solastnik trgovine Sailing Point.

Ni sicer Rolex, ampak je Harken,” so še dodali člani Sailing Pointa, z željo, da se tudi katera od slovenskih jadrnic udeleži regate Mrduje v borbi za uro, vredno 1180 €.

Harken Inc. je vodilno podjetje, ki trgu ponuja vrhunsko palubno opremo za jadrnice, od najmanjših do megajaht in vseh nivojev tekmovalnih jadrnic.

Trgovina Sailing Point je specializirana jadralna trgovina, v kateri lahko poleg ure Patton-Harken kupite jadralno opremo vrhunskih blagovnih znamk Harken, Gottifredi Maffioli, Spinlock, Tylaska, Wichard … ter oblačila in obutev Gill, Sail Racing, Zhik, Dubarry in Kaenon.

Sailing Point, Ukmarjeva 2, 6320 Portorož

Telefon: 05-6778125, e-pošta: info@sailing-point.si