Tudi tokrat na Internautici: Moto-Nautika d.o.o.

Tudi tokrat na Internautici: Moto-Nautika d.o.o.

Iz Moto-Nautike, največjega prodajno-servisnega centra na Štajerskem, sporočajo, da bodo prihajajoče mesece izkoristili za različne testne vožnje in predstavitve novih modelov. Vsi obiskovalci Internautice boste imeli tako na tej navtični razstavi priložnost testiranj in ogleda nekaterih modelov plovil; testna plovila pa bo mogoče videti in se z njimi zapeljati tudi na celinskih vodah, na »ptujskem morju«, in sicer v sredini maja.

Ponudba Moto-Nautike je letos še obsežnejša; zaloga plovil obsega že več kot 80 različnih gumenjakov, plovil in vodnih skuterjev. V njihovem prodajno-servisnem centru si lahko ogledate razstavni salon, v katerem so na razpolago gumenjaki proizvajalca Grand, plovila Ranieri, novi in rabljeni vodni skuterji ter izvenkrmni motorji Yamaha. V prodajnem salonu, ki se razteza na več kot 1000 m2, pa bodo vsi navdušenci vodnih športov našli tudi dodatno opremo – rešilne jopiče, neoprenske obleke, vodne tube, wakeboarde, vodne smuči, kneeboarde, jet čelade ter še mnogo več.

Servisna delavnica Moto-Nautike je opremljena s sodobno tehnologijo in vrhunskim mehaničnim orodjem. Prodajalci pa tudi servisno osebje svoje delo opravljajo po visokih standardih Yamahe, kar zagotavljajo redna izobraževanja, izpopolnjevanja in seminarji. Znanje in kakovost ponudbe centra sta zagotovilo, da lahko svoje plovilo ali motor brez skrbi prepustite njihovim strokovnjakom. Poleg prodaje plovil ter opreme lahko z njihovo pomočjo uredite ustrezen prevoz (imajo prikolice za plovila), registracijo, zavarovanje, financiranje, cenitev ali pa se dogovorite za morebitno testno vožnjo. V poletnih mesecih pa bo Moto-Nautika ponovno ponudila Rent-a-Boat, kjer boste na račun prišli vsi tisti, ki vam je najem ljubši od nakupa plovila.
www.moto-nautika.com