The Dire Straits experience – 8. februar 2019 Hala Tivoli

The Dire Straits experience – 8. februar 2019 Hala Tivoli

Prihaja nepozabno doživetje, kar ga je kdaj ustvaril rock

Če ste mislili, da so z razhodom skupine Dire Straits končani tudi njihovi legendarni nastopi, ste se zmotili. Vse največje uspešnice, vse izjemne rokerske skladbe in doživetje kot ga še ni bilo, prihajajo spomladi v Halo Tivoli.

Doživetje, ki ga ne boste pozabili!

Več kot štirideset let je že minilo, odkar je nastala pesem Sultans of Swing, ki je kmalu postala svetovna uspešnica skupine Dire Straits.

V tem procesu ustvarjanja izvrstne glasbe je nastala skupina, ki je narekovala pravo rockovsko avanturo.  Skupino Dire Straits so po številnih glasbenih uspešnicah in razprodanih svetovnih turnejah člani razpustili. Od tega je minilo že več kot petindvajset let. Kljub temu pa so za seboj pustili izjemno glasbeno zapuščino, celo paleto najboljših skladb in glasbenih predstav, ki jih je kadar koli ustvaril rock.

Njihov ugled s časom samo raste in uspešnice skupine Dire Straits so izjemna zapuščina. Rekordna prodaja več kot sto dvajset milijonov albumov se še naprej povečuje, ker prihajajo novi in novi mladi oboževalci, ki odkrivajo kakovostno glasbo. Dokaz, da priljubljenost uspešnic raste, se kaže v njihovem letošnjem vstopu v prestižno skupino rock izvajalcev Rock ‘n’ Roll Hall of Fame.