Telekom Slovenije uporabnikom ponuja celotno paleto iPhone 6

Telekom Slovenije uporabnikom ponuja celotno paleto iPhone 6

Val 194

Telekom Slovenije kot edini uradni prodajalec mobitelov iPhone 6 in iPhone 6 Plus v Sloveniji zasebnim in poslovnim uporabnikom zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo, ob tem pa ima na voljo celotno paleto mobitelov družine iPhone 6.

Telekom Slovenije je iPhone 6 in iPhone 6 Plus pričel prodajati v petek, 31. oktobra, ko je Apple Slovenijo uvrstil na seznam držav, v katerih se lahko prične uradna prodaja. Vse od pričetka prodaje oba mobitela navdušujeta tudi najbolj zahtevne slovenske uporabnike, saj so jim najsodobnejše telekomunikacijske storitve in aplikacije na voljo z visoko stopnjo varnosti in zaščite korporativnih podatkov. Kljub temu pa je tako uporaba kot upravljanje z napravo nadvse enostavno.

Operacijski sistem iOS 8 poleg izpiljene grafične podobe odlikujeta še enostaven uporabniški vmesnik s preglednim menijem in zmogljiv procesor, ki poskrbi, da delovanje tudi najbolj zahtevnih aplikacij poteka gladko in brez zatikanj. S hitrim prenosom podatkov v mobilnem omrežju LTE Telekoma Slovenije je spremljanje e-pošte, brskanje po spletu in dostop do službenih strežnikov hitro in zanesljivo, velik zaslon Retina HD pa poskrbi za kakovosten prikaz slik, posnetkov in drugih vsebin.

iPhone 6 in iPhone 6 Plus imata velikost (diagonale) zaslona 11,93 cm oz. 13,97 cm, pri tem pa gre za najtanjša najnaprednejša zaslona na večkratni dotik, ki sta bila kadarkoli izdelana za iPhone.

Telekom Slovenije z družbo Apple odlično sodeluje, odraz dobrega sodelovanja pa je tudi dejstvo, da operacijski sistem iOS 8 delno podpira tudi slovenski jezik. Tako je slovenščina na voljo kot eden od jezikov tipkovnice, prav tako pa lahko slovenski uporabniki izberejo slovenščino kot preferenčni jezik, v katerem naj delujejo aplikacije in spletne strani.

http://www.telekom.si/