TECHNOHULL – 38 Grand Sport

TECHNOHULL – 38 Grand Sport

Val 250
default

Skrivnost za gladko in udobno plovbo napihljivega čolna 38 Grand Sport je Technohullov patentiran trup Dynastream. Hišna ekipa dizajnerjev je po narejenih izboljšavah zračnih stopnic na trupu še dodatno povečala vstopni kot na 85 stopinj, tako bo še lažje premagoval valove.

Obe različici, tako tista v standardni opremi kot tista športna, premoreta veliko prostora za druženje. Na premcu je velika ležalna površina namenjena nastavljanju soncu, medtem ko je dvojni sedež v kokpitu za krmarjevo konzolo z dvema globokima sedežema. V kokpitu je mogoče pri športni različici izbrati sedeže z blažilci oziroma večje oblazinjene sedalne površine za standardno različico ter dve ležalni površini na krmi.

Dvojni Mercury Verado 300 oziroma 450R sta najbolj priljubljena izbora v ponudbi pogonskega sklopa ponujenega pri zmogljivem 38GS. Za hitrostne navdušence obstaja še različica krmnega zrcala, ki zmore nase sprejeti kar tri osemvaljnike Verado po 450 konjskih moči vsak, ki požene 38-čeveljskega športnika do neverjetnih 100 vozlov hitrosti. Tako 38GS ostaja resnično prilagodljiva platforma napihljivega čolna, pisanega na kožo slehernemu lastniku.

www.mennyacht.com