Suzuki novost DF325

Suzuki novost DF325

Suzuki je na düsseldorfski navtični razstavi organiziral tiskovno konferenco, na kateri je ponosno predstavil novi izvenkrmni motor DF325A, motor, ki ponuja popolno ravnovesje moči in potiska z izjemno učinkovitostjo porabe goriva ter zanesljivostjo, vse v lahkem in elegantnem dizajnu.
Ta novi vodilni izvenkrmni motor je zasnovan tudi za delovanje na 91-oktanskem super neosvinčenem bencinu, s tem je z nad 300 konjskimi močmi prvi motor na svetu, ki deluje nemoteno tudi tam, kjer je gorivo slabše kvalitete.
Visokotehnološki in inovativni DF325A je zasnovan tako, da je s svojo robustnostjo, enostavno uporabo in vsestranskostjo idealen motor za večja plovila ter za opravljanje vseh nalog. Če uporabljate svoje plovilo za delo ali za užitek, je ta motor idealna izbira, saj se ponaša z revolucionarno tehnologijo, enako kot pred kratkim predstavljeni DF 350A.
Naj še spomnimo, da je Suzuki DF 350A prejel prestižno nagrado IBEX za inovacije, za pridobitev nagrade pa so bili ključni dejavniki, kot so: največji volumen motorja V6 prostornine – 4.390 cm3, Suzuki Dual Prop – dvojni propelerski sistem (za izjemen pogon in pospešek), Direct Air Intake & Dual Injector – direkten dovod zraka in dvojni injektorski sistem (dosega višje kompresijsko razmerje in učinkovitejše izgorevanje), sistem Dual Louver (za učinkovito odvajanje vode iz zraka) in nizka poraba goriva.

www.as-boats.si