Starinski zemljevidi v spletni trgovini

Starinski zemljevidi v spletni trgovini

Zmaps

Ekipa, ki stoji za novo slovensko znamko Zmaps – ta se vse bolj uveljavlja v tujini, predvsem na trgih izven Evrope, v ZDA in Avstraliji – je v začetku leta odprla posebno spletno trgovino, v katero lahko vstopite preko njihove spletne strani  http://www.oldmap.si/.

Na njej si lahko ogledate podrobne fotografije in opise starinskih zemljevidov Zmaps, za katere velja takojšen rok dobave. Unikatni stenski zemljevidi na platnu  z ročno izdelanimi lesenimi okvirji vselej tvorijo poseben stenski dekor, s svojo brezčasnostjo pa izžarevajo mnogo več kot le geografski pomen. Vaši gostje se bodo z radovednostjo ustavljali ob vašem zemljevidu in pohvalili vaš izbran okus. Berljivi zemljevidi Zmaps predstavljajo vir neskončnih debat o potovanjih, poslovnih temah svetovnih razsežnosti, vedno zanimivi zgodovini, o izvoru vin itd..

Do sedaj največji izdelani zemljevid Zmaps na platnu, Svet iz leta 1819, v velikosti 430x220cm, si lahko v živo ogledate ob vrhunski kapljici v posebni vinoteki in restavraciji Mama, v Ajševici pri Novi gorici.

www.oldmap.si