Sproščeni med valovi

Sproščeni med valovi

Val online

Največ interneta na Hrvaškem - 20 GB samo 9,99 €

Navdušene jadralce, ki se čez poletje podajo med valove in vetrove jadranskega morja, bi lahko razdelili v dve skupini.

V prvo lahko uvrstimo tiste, ki želijo uiti vsakdanji rutini in se prepustijo pišu vetra in modrini valov, ne da bi bili povezani s svetom, ki obstaja zunaj jadrnice. To so jadralci, ki običajno izklopijo mobilne telefone in pustijo ležati prenosne tablice nekje globoko zakopane v kabini jadrnice. Druga skupina jadralcev pa so tisti, ki želijo svoje jadralske utrinke nemudoma deliti s prijatelji, izbrskati podatke o najboljši restavraciji na bližnjem otoku, ohraniti stike s člani družine in prijatelji ali preprosto ostati na voljo poslovnim partnerjem za najnujnejša vprašanja.

Da bo jadranje po valovih hrvaškega morja letos še posebej sproščeno, lahko Si.mobilovi naročniki vklopijo opcijo Internet Vipnet po izjemni ceni 9,99 EUR. Opcija vključuje kar 20 GB mobilnega interneta v omrežju Vipnet za mesec dni. Opcijo lahko vklopite s poslanim sporočilom SMS s ključno besedo VIPNET na 6111.

Odvečen je tudi strah, da bo račun previsok, ko uporabnik preseže zakupljeno količino podatkov. Presežki porabe so brezplačni, le hitrost prenosa podatkov se bo upočasnila. Naj bo jadranje brezskrbno v vseh pogledih!