Spoznajte prvo ljubezen čudežnega dečka slovenske odbojke Roka Možiča

Spoznajte prvo ljubezen čudežnega dečka slovenske odbojke Roka Možiča

Februar je mesec ljubezni, zato se je naš nekdanji rokometni reprezentant Vid Kavtičnik virtualno ustavil pri naših zahodnih sosedih. V šesti epizodi druge sezone oddaje Šport 1na1 je gostil Roka Možiča, čudežnega dečka slovenske odbojke, ki se je pred to sezono preselil v Verono. Šele 20-letni Mariborčan prihaja iz odbojkarske družine, zaradi njegovega talenta in odličnih predstav pa ga mnogi imenujejo kar odbojkarski Luka Dončić.

V tokratni spletni oddaji je bilo največ govora o Možičevi prvi ljubezni – jasno, gre za odbojko.  Slovenski reprezentant v njemu najljubšem športu namreč blesti tako v dvorani kot na mivki. Kavtičniku je predstavil razlike med obema zvrstema odbojke, povedal, katera se mu zdi zahtevnejša za igro, ter mu zaupal, katera mu je ljubša.

Najbolj obetavna slovenska športna osebnost leta 2021 se zaradi trenutnega bivanja v mestu zaljubljencev – Verona je po tem znana tako v Italiji kot tudi po svetu – ni mogel izogniti niti vprašanjem o hrani, saj je tudi ta (četudi skozi želodec) povezana z ljubeznijo. Ob tem pa je nekoliko presenetil z izborom. Ta pač ni prav nič italijanski – pred pico bi namreč vselej raje “zmazal” dober burger.

Pogovor med našim nekdanjim vrhunskim rokometašem in obetavnim odbojkarjem je bil ves čas izjemno sproščen in zabaven. Rok je med drugim povedal tudi, da je imel v otroštvu težave s prijatelji, ki se zaradi njegove tekmovalnosti z njim niso želeli igrati družabnih iger. Samozavestno pa se mu je zoperstavil Kavtičnik, ki je na ”bucket list” dodal igro “Dobbla” s tokratnim gostom.

Več zanimivih anekdot in zabavnih zgodb Roka Možiča pa v spletni oddaji, še več v podcastu. Uživajte v gledanju in poslušanju!

 

GENERALI, d. d., ki je v Sloveniji prisotna od leta 1997, je vodilna mednarodna zavarovalnica v Sloveniji in del Skupine Generali. Skupina Generali je eden največjih svetovnih ponudnikov zavarovanj in upravljanja premoženja. Ustanovljena je bila leta 1831, prisotna je v 50 državah sveta, s skupnim prihodkom od premij, ki je v letu 2019 presegel 69,7 milijard evrov. S skoraj 72.000 zaposlenimi po vsem svetu in 61 milijoni strank ima Skupina vodilni položaj v Evropi in vedno bolj pomembno pozicijo na trgih Azije in Latinske Amerike. V Avstriji, Srednji in Vzhodni Evropi ter Rusiji deluje Skupina preko svoje regionalne pisarne v Pragi. V 13 državah, tudi v Sloveniji, je ena izmed treh glavnih zavarovalnic. Generalijeva ambicija je postati vseživljenjski partner svojim strankam, ki ponuja inovativne in prilagojene rešitve zahvaljujoč edinstveni prodajni mreži.