Športno ukrivljena očala – sončna očala z dioptrijo

Športno ukrivljena očala – sončna očala z dioptrijo

Ali potrebujete nova sončna očala z dioptrijo? Na močnem soncu si želite, da bi dobro videli in bili hkrati zaščiteni pred močnim bleščanjem in vetrom? Sonce je vedno močnejše, poletje pa se nezadržno približuje.
Rešitev so ukrivljena športna sončna očala z dioptrijo! To niso klipi z dioptrijo, ki jih vstavimo v sončni okvir in imajo omejeno vidno polje. To so prava športno ukrivljena očala z vašo točno dioptrijo na steklih. Športno ukrivljena sončna očala so bolj zaprta in sledijo liniji obraza, zaradi ukrivljenosti pa je zaščita oči s takimi očali boljša.
Za ukrivljena sončna očala z dioptrijo so primerna posebna športna stekla, ki vključujejo individualni preračun dioptrije. Natančna meritev očesnih podatkov je ključnega pomena, da so očala izdelana točno in individualno po podatkih posameznika. V optiki Moj optik vas po opravljenem pregledu vida slikajo na stoječem iTerminalu in s tem izmerijo vse očesne podatke, kot okvirja, naklon ter nagib glave. S tako naročenimi stekli slika na robovih ni popačena, ostrina vida pa je najboljša.
Športno ukrivljena očala so lahko narejena za daljavo ali pa kot progresivna očala za daljavo in bližino hkrati. Izbirate lahko med različnimi barvami očalnih stekel, s polarizacijo ali brez.
Obiščite optiko Moj optik v Ljubljani in se o izbiri prepričajte sami. Ne bo vam žal!
www.mojoptik.si