Spakiraj nepozabne poletne outfite z ALEJO

Spakiraj nepozabne poletne outfite z ALEJO

Najboljše novo nakupovalno središče na svetu ALEJA je veselo vstopilo v poletje, ki ga bo spremljalo raznoliko dogajanje in poletna znižanja. Po velikem tritedenskem praznovanju tretjega rojstnega dne in prejetju zlate nagrade Evropskega združenja nakupovalnih središč (ESCP) bo v ALEJI še naprej zelo živahno, saj bodo prav vsak teden na svoj račun prišli obiskovalci vseh starosti.

Številne izmed 80 trgovin v ALEJI, kot so Sportina, XYZ, s.Oliver, Comma,  Intimissimi, H&M, Hervis, Reserved, Adidas, Sporti Vision, Europa 92, Mohito, Vitapur, Müller, Okaidi, Orsay, O’Loccitane, optika Clarus, Deichmann, Mass, Office Shoes, Mladinska knjiga in druge vabijo z do
70-odstotnimi popusti na oblačila, obutev, modne in prehranske dodatke ter ostalo. Idealna priložnost, da obogatite poletno garderobo, in pred zasluženim dopustom kupite dodaten modni kos ali pa poskrbite za svoj zdrav videz v poletnih dneh.

Aktivna streha na ALEJI SKY bo tudi v poletnih mesecih pravi raj za druženje ob plesnih ritmih, pa tudi za različne športne in otroške aktivnosti, kot so fitnes na prostem, otroško igrišče, zumba plesni večeri, ninja warrior poligon in tekaška steza. Že ta vikend bo zelo zanimivo za košarkarje, saj bo danes od 15. ure in jutri od 11. ure turnir v ulični košarki. Nedelje ostajajo namenjene najmlajšim, ki bodo lahko uživali ob gledanju gledaliških predstav v Planetu Lollipop.

Ob koncu šolskega leta so v ALEJI pripravili nekaj tudi za pridne šolarje, in sicer izjemno adrenalinsko doživetje z bungee trampolinom. Brezplačne karte za otroke stare od 6 do 15 let, ki so uspešno zaključili šolsko leto 2022/2023, bo prihodnji teden delila maskota HAPPY. Na osrednjem prireditvenem prostoru v pritličju bo do 7. julija na voljo bungee trampolin, na katerem lahko otroci preizkušajo svoje akrobatske sposobnosti.

Lahko pa svojega pridnega šolarja nagradite z vsestranskim darilnim bonom Desetak, ki je unovčljiv v vseh trgovinah ter gostinskih in storitvenih lokalih ALEJE.