So vaše oči utrujene?

So vaše oči utrujene?

Za bolj sproščene oči

Nosite očala za daljavo in se vam dogaja, da včasih težje izostrite bližino? Očala za daljavo uporabljate ves čas, hkrati pa veliko delate tudi na bližino? Oči so na začetku dneva še spočite, velikokrat pa se vam ob koncu dneva zdi, da težko ostrite bližino, oči pa se naprezajo in so utrujene.
Obstajajo očalna stekla, ki so narejena za daljavo, tj. z rahlo akomodacijsko podporo za bližino. To pomeni, da vaše oči potrebujejo manj fokusa (akomodacije) za bližino, kar posledično pomeni, da vaše oko potrebuje manj napora za gledanje na bližino. Vaše oči bodo zato bolj sproščene in manj utrujene.
Stekla Hoya Nulux Active so namenjena vsem, ki ste zelo dinamični in aktivni ter potrebujete veliko fokusiranja na bližino, hkrati pa tudi gledanja na daljavo. Stekla vam bodo omogočila, da boste ne glede na delo, ki ga opravljate, dlje časa učinkoviti. Uporabljajo se lahko že od 20. leta naprej, še posebej pa so uporabna za tiste okoli 40. leta starosti, ki težje ostrite vid pri gledanju na bližino.
Če bi stekla želeli preizkusiti, obiščite optiko Moj optik v Ljubljani! Pokličite jih na telefonsko številko +386 31 687 565.
www.mojoptik.si