Smučarka Andreja Slokar je Vidu Kavtičniku zaupala otroške želje in cilje v prihodnje

Smučarka Andreja Slokar je Vidu Kavtičniku zaupala otroške želje in cilje v prihodnje

Tekmovalna sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju je v polnem zamahu, po belih strminah pa je tokrat vijugal nekdanji rokometaš Vid Kavtičnik. V četrti epizodi druge sezone spletne oddaje Šport 1na1 mu je družbo delala Andreja Slokar – trenutno osma slalomistka sveta in zmagovalka edine paralelne tekme v tej sezoni alpskega smučanja. Ajdovka je letos doživela meteorski vzpon na svoji športni poti. Januarja je v avstrijskem Flachau osvojila prve točke svetovnega pokala, mesec pozneje na krstnem svetovnem prvenstvu navdušila s petim mestom v slalomu, novembra pa se je veselila še prve zmage v svetovnem pokalu.

Tudi tokratna spletna oddaja Šport 1na1 je bila polna zanimivosti, zabavnih anekdot in razmišljanj simpatične Primorke. Beseda je, jasno, tekla predvsem o smučanju.

Oddajo Šport 1na1 z Vidom si lahko ogledate kadarkoli, saj je dostopna na Facebook in Youtube strani Generali zavarovalnice ter v podcast obliki na platformi Anchor.

Trenutno naša najboljša alpska smučarka na tekmah stremi k idealni liniji, ki pa tokrat ni bila njena prioriteta. Vid in Andreja sta nekoliko zavila s proge in oddajo popestrila s pogledom v zasebno življenje sproščene 24-letnice. Ta je spregovorila o otroških željah in nam zaupala, da ekonomska smer študija nikakor ni bila prava izbira zanjo. Dotaknila se je tudi načrtov in ciljev, ki jih želi doseči po koncu aktivne športne poti. Ko pa je beseda nanesla na najlepše spomine iztekajočega leta, je nasmejana Slokarjeva nekoliko presenetila.

Vabljeni  k ogledu četrte spletne oddaje Šport 1na1 v drugi sezoni in obenem že  osemnajste oddaje, ki jo vodi Vid Kavtičnik. V preteklih oddajah je gostil že nekdanjega odličnega smučarja Jureta Koširja, košarkarskega trenerja Zmaga Sagadina, kolesarja Luko Mezgeca, odbojkarja Mitjo Gasparinija, košarkarja Gorana Dragiča, jadralki Tino Mrak in Veroniko Macarol, rokometašico Ano Gros, kolesarja Mateja Mohoriča, smučarja Štefana Hadalina in mnoge druge.

GENERALI, d. d., ki je v Sloveniji prisotna od leta 1997, je vodilna mednarodna zavarovalnica v Sloveniji in del Skupine Generali. Skupina Generali je eden največjih svetovnih ponudnikov zavarovanj in upravljanja premoženja. Ustanovljena je bila leta 1831, prisotna je v 50 državah sveta in s skupnim prihodkom od premij, ki je leta 2020 presegel 70,7 milijard evrov. S skoraj 72.000 zaposlenimi po vsem svetu in 65,9 milijoni strank ima Skupina vodilni položaj v Evropi in vedno bolj pomembno pozicijo na trgih Azije in Latinske Amerike. V Avstriji, Srednji in Vzhodni Evropi ter Rusiji Skupina deluje preko svoje regionalne pisarne v Pragi. V 13 državah je ena izmed treh glavnih zavarovalnic. Ob zavezi k trajnostnemu delovanju, je Generalijeva ambicija postati vseživljenjski partner svojim strankam, ki ponuja inovativne in prilagojene rešitve v edinstveni distribucijski mreži.