Smoothie mešalnik Gorenje BSM 600 W

Smoothie mešalnik Gorenje BSM 600 W

Val212

Polni vitaminov v jesenske dni

Narava nas tudi jeseni razvaja z raznolikim, svežim sadjem in zelenjavo, odličnim za pripravo zdravih in vitaminov polnih obrokov. Najlažje in najhitreje jih pripravimo v zdravih, osvežilnih napitkih smoothie, in sicer s posebnim mešalnikom za te osvežilne napitke – z mešalnikom, izdelanim v Gorenju.
Natančno in preprosto upravljanje le z enim gumbom, XXL-odprtina za sadje, velika kar 62 mm, zaradi katere pred pripravo napitka ni treba na drobno rezati sadja, gumirane nogice, ki se čvrsto oprimejo podlage, zato nam mešalnika med njegovim delovanjem ni treba držati, ter varnostno stikalo bodo poskrbeli, da bo priprava gurmanskega napitka iz svežega sezonskega sadja kar najprijetnejša in preprosta. Inovativno, ostro in natančno rezilo iz nerjavnega jekla v kombinaciji z 250-vatnim motorjem bo primerno zmlelo tudi oreščke in led, enostavno čiščenje pa nas bo še dodatno prepričalo o redni uporabi mešalnika. Ljubitelji sadno-zelenjavnih napitkov bodo navdušeni nad priloženo, dodatno večnamensko posodo, pri kateri se pokrovček z odprtino za pitje spremeni iz mešalne posode v steklenico za na pot, tako da lahko sveže pripravljeni smoothie vzamemo povsod – v službo, na fakulteto, fitnes ali sprehod, drugega pa postavimo v hladilnik, da nas bo razveselil, osvežil in napolnil z energijo ob prihodu domov. Material obeh majhnih posod za pripravo osvežilnih napitkov ne vsebuje škodljivega bisfenola (BPA) in tako še dodatno poskrbi za naše zdravje ter dobro počutje.
Smoothie mešalnik iz Gorenja je narejen z namenom, da »zakladnico« vitaminov in mineralov pripravimo enostavno, z veseljem in le v nekaj trenutkih, jo vzamemo s seboj na pot ter tako kar najbolj uživamo v zdravih, doma pripravljenih napitkih iz svežega sezonskega sadja in zelenjave.
www.gorenje.si

Smoothie_iz_banane_ in_blitve