Slovensko podjetje najprej osvojilo Evropo, sedaj osvaja svet!

Slovensko podjetje najprej osvojilo Evropo, sedaj osvaja svet!

Val 241

Največji slovenski proizvajalec prestižnih vhodnih vrat v evropskem prostoru že nekaj let velja za vodilnega inovatorja, predvsem pa je prva izbira vseh tistih, ki od vhodnih vrat želijo več. Pirnarjeva vhodna vrata so ustvarjena, da jemljejo dih – tako z visoko estetiko dizajna kot tudi z mojstrsko ročno izdelavo, pa tudi s tehnološko naprednostjo, s katero podjetje Pirnar orje ledino na področju proizvodnje luksuznih vhodnih vrat. Dejstvo je, da so v drznosti in inovativnosti brez konkurence ne le v Sloveniji in Evropi, temveč tudi na svetovni ravni. Po vsem svetu žanjejo občudovanje in to se odraža tudi v vse večjem povpraševanju po njihovih izdelkih in posledično v številnih franšiznih prodajalnah, ki jih odpirajo po vsem svetu.

Vse se je začelo s franšizami v Avstriji, Nemčiji in Veliki Britaniji, katerim se bo v kratkem priključilo še nekaj drugih evropskih držav, nadaljevalo pa onkraj Atlantika, kjer je Pirnar v Kaliforniji že pred časom odprl tri franšizne trgovine v Los Angelesu in Las Vegasu. V kratkem pripravljajo še odprtje franšiznih trgovin v New Yorku in na Floridi, saj se vse več lastnikov prestižnih ameriških domov odloča za slovensko kakovost in evropsko estetiko, ki vnaša svežino na sicer tog ameriški trg.

Ker se dober glas sliši v deveto vas, povpraševanje po Pirnarjevih vrhunskih vhodnih vratih sega tudi na Bližnji vzhod. Pirnar tako hkrati odpira tudi svojo prvo franšizno prodajalno v Združenih arabskih emiratih, natančneje v Dubaju. Dejstvo, da se za ta vrata odločajo tudi Arabci, priča o njihovi visoki kakovosti in estetiki, saj v tem delu sveta prisegajo samo na najboljše in najbolj ekskluzivne izdelke. Prve pošiljke ročno izdelanih vrat pa so v podjetju Pirnar poslali novemu poslovnemu partnerju v največjo državo Orienta, na Kitajsko, kar je za vsako podjetje velik dosežek, še posebej pa to velja za podjetje iz tako majhne države, kot je Slovenija.

Uspehom in širitvi podjetja Pirnar kar ni videti konca, zato vsekakor lahko rečemo, da na svojem področju, s svojimi vrhunskimi izdelki ter neustavljivo željo po inovacijah in zavezanostjo absolutni popolnosti počasi osvajajo svet.