Si želite sodobnega stanovanja v Kopru?

Si želite sodobnega stanovanja v Kopru?

 

 

Naselje Nokturno je skrbno načrtovan stanovanjsko poslovni kompleks, ki združuje bujnost narave in udobje mesta. Leži na Markovcu, ki od nekdaj velja za vrt Kopra in omogoča razglede od morja pa vse do Julijskih Alp. Narava je določila domiselno in funkcionalno arhitekturno in ambientalno zasnovo naselja, ki z razgibanimi strukturami stanovanj in zelenimi strehami spoštuje avtohtono okolje in ustvarja občutek lahkotnosti bivanja v razkošju narave.

Vse stanovanjske enote so obrnjene proti Koprskemu zalivu z razgledi vse do Julijskih Alp in Dolomitov. Naselje ima hiter dostop do vseh večjih obalnih mest in tudi čez mejo v Italijo in na Hrvaško. Tik za naseljem se dviguje zeleno gričevje Semedele z razvejeno mrežo poti med urejenimi vinogradi in oljčniki.

FUNKCIONALNA ZASNOVA, KAKOVOSTNA GRADNJA
Prostorna enosobna, dvosobna, trisobna ali štirisobna stanovanja s kabineti ali brez presegajo povprečje bivalnih stereotipov in ponujajo drugačno, kakovostnejše in udobnejše bivanje. Vsa stanovanja so z okolico povezana prek lož ali teras.
Nokturno je zasnovan z mislijo na udobno, sodobno in kakovostno bivanje, kar odraža tudi vgrajena notranja oprema z uglednimi blagovnimi znamkami in kakovostnimi izdelki ter materiali. Stanovanja med drugim ponujajo varnostna vhodna vrata v stanovanja, kakovostno keramiko v sanitarijah, kakovosten hrastov parket, višjo višino prostorov, sodobna dvigala in malo število stanovanj na posamezno komunikacijsko jedro.
V vseh stanovanjih so predvideni priključki za vse sodobne gospodinjske in komunikacijske naprave, videodomofoni in hladilne naprave, na večini teras v zadnjih etažah pa tudi predpriprave za manjše masažne bazene. Ogrevanje stanovanj in poslovnih prostorov je daljinsko, tako kot tudi nadzor in merjenje porabe vode ter elektrike.
Tudi za parkiranje je dobro poskrbljeno, saj vsakemu stanovanju pripadata po dve parkirni mesti v podzemnih garažah. Vsakemu stanovanju pripada še kletna shramba, kar zagotavlja udobno in prijetno bivanje.

PRILOŽNOST
Nakup stanovanja v naselju Nokturno je izvrstna priložnost tako za stalno kot za občasno bivanje.
Premišljeno izbrana lokacija, četudi mirna in umaknjena, zagotavlja naselju odlične prometne povezave. Do celostne zdravstvene oskrbe v izolski bolnišnici je le dober kilometer, prav tako do kopališča v Žusterni in do plaž ob sprehajalni poti proti Izoli. 
Do hitre ceste skozi Koper in naprej proti Ljubljani je le nekaj minut. Enako na drugo stran proti Portorožu in Sečovljam ali pa do ceste proti mejnemu prehodu Dragonja.

GARANCIJE
Kupci bodo pri nakupu stanovanja deležni jamstva za odpravo morebitnih skritih napak v lastniških in skupnih prostorih naselja Nokturno, upoštevajoč vsebino Zakona o varstvu kupcev stanovanj in enostanovanjskih stavb (ZVKSES).

Energetski razred B •  Leto izgradnje 2010  •  Cena stanovanj od 1.620 EUR/m2 do 2.360 EUR/m2 prodajne površine z DDV  •  Osnovna cena parkirnega mesta 6.700 EUR z DDV  •  Neto tlorisne površine od 66 do 135 m2

Prodaja:
ABC Nepremičnine, Tivolska 48, 1000 Ljubljana
Telefon: (1) 3 000 000, (40) 88 0000
www.ABC.si

screenshot-2016-11-29-09-24-45

screenshot-2016-11-29-09-24-10