Sejem Nautika v Zagrebu – 20. 2. do 24. 2. 2019

Sejem Nautika v Zagrebu – 20. 2. do 24. 2. 2019

Val 236

Zagrebški velesejem, ki obeležuje 110 let poslovanja, začenja letošnje poslovno leto z največjim sejmom navtike v tem desetletju.

Nautika, kot največji poslovni sejem navtike na Hrvaškem, se bo letos predstavila obiskovalcem na sedmih paviljonih.  Več kot 300 razstavljavcev, bo predstavilo nekoliko več kot 280 plovil, kar predstavlja 8 odstotno povečanje površin namenjenih razstavnim prostorom in 11 odstotkov več plovil kot predhodno leto.

Na zagrebškem navtičnem sejmu bodo predstavljena podjetja s prepoznavno domačo kvaliteto produktov in inovativnimi rešitvami v ladjedelništvu ter nova, atraktivna plovila kot tudi ostala bogata navtična ponudba. Direktni kontakti s potencialnimi kupci so odličen način za sklepanje poslovnih dogovorov.

Na sejmu bodo prisotne vse večje in pomembne hrvaške ladjedelnice, kot so: Pičuljan, Grginić jahte, Bura brodovi, Arba, Tušek, Bimex, Leidi, Ramina, JK Nautika, Barracuda, Sykora, Terra Nauta …

Vseh pet dni bo zagrebški sejem navtike točka srečanja navtikov in ljubiteljev vodnih aktivnosti. Ogledali si bodo lahko atraktivna plovila vseh vrst in velikosti, bogato ponudbo izvenkrmnih motorjev, opreme za jadrnice, motorne čolne in jahte. Razstavljena bo tudi oprema za potapljanje in za ribolov ter navtična oblačila in obutev.

Na sedmih, razstavnih površinah lahko obiskovalci pričakujejo bogat program: promocijo novih plovil na hrvaškem trgu, elegantne primerke hrvaške tradicionalne gradnje lesenih plovil, atraktivno razstavo navtičnih fotografij, gastronomske vsebine in še več. Srečne obiskovalce, ki bodo izžrebani pa čaka tudi nagrada: vikend paket za 6 oseb na jahti Mirakul 30  Hardtop in SurfStepper Hobie.

Nacionalni park Kornati bo predstavil razstavo fotografij „Bažokić“ – priča o Brodu, Gospodaru i Posadi, ki je nastala na pobudo arhitekta Nikole Bašića.

Pozornost obiskovalcev bo pritegnila tudi razstavljena »Neretvanska ladja«, s katero se predstavlja zgodba o Maratonu ladij na Neretvi od Metkovića do Ploč in krajša zagrebška verzija Maratona ladij na Jadranu.

Več informacij si lahko preberete na naslednji spletni strani:

https://www.zv.hr/sajmovi-7/nautika/2525