Seajet: Vaše plovilo – naša strast!

Seajet: Vaše plovilo – naša strast!

Val207

Odkar je bila blagovna znamka Seajet s svojimi vrhunskimi proizvodi prvič predstavljena na slovenskem navtičnem trgu, se je njena priljubljenost zaradi velikega odobravanja za nekajkrat povečala.

Danes je Seajet zelo priznano ime med navtičnimi navdušenci (lastniki plovil), ti pa ga z veseljem priporočajo naprej. Vse večji tržni delež je dokaz, da so številni lastniki plovil s proizvodi Seajet zadovoljni, kot pravijo predvsem zaradi dosledne in zanesljive zaščite.

Seajet temeljne premaze in protivegetativne zaščite odlikujejo preprostost uporabe, vrhunska zmogljivost in kompatibilnost z večino že obstoječih protivegetativnih premazov.

SEAJET 033 SHOGUN
Odlična vsestranska zmogljivost (absolutni zmagovalec testiranj) Seajet 033 je prepričala že marsikaterega lastnika, ki želi svoje plovilo v brezhibnem stanju. Gre za samopolirni protivegetativni premaz za plovila s hitrostjo do 40 vozlov, ki je kompatibilen z večino obstoječih premazov.

SEAJET 034 EMPEROR
Nov in napredni paket biocidov omogoča zaščito vašega plovila na področjih z zelo visoko stopnjo vegetacije. Visoko učinkovit je proti sluzi. Primeren je tudi za plovila iz aluminija s hitrostjo do 40 vozlov, kompatibilen pa je z večino obstoječih premazov.

SEAJET 039 PLATINUM
Vrhunski dvokomponentni protivegetativni premaz je primeren za področja z najvišjo stopnjo vegetacije. Zaradi nove napredne tehnologije na bazi smole deluje odlično v vseh morskih pogojih. Idealen je za vse vrste plovil, razen za aluminij. Primeren je za večletno zaščito.

SEAJET TRIPLE-PACK
Odlična zaščita za vaše propelerje (vijake), krmne pogone, flape in osovine. Primeren je za vsa plovila s hitrostjo do 40 vozlov in površine iz aluminija. Nagrajen je bil kot Best Buy – (najboljši nakup) v priznani navtični reviji januarja 2013.

SEAJET PELLERCLEAN
Zlato transparentna zaščita na silikonski osnovi zagotavlja ultra spolzko površino. Po nanosu premaza se v primeru kakršne koli obraščenosti vijaka ali osovine ipd. ta običajno očisti, ko je plovilo v pogonu, saj je premaz nelepljiv in spolzek. Pellerclean predstavlja nov mejnik kakovosti pri zaščiti vijakov, osovin, izvenkrmnih motorjev idr.