Sailing Point – Nova storitev in ponudba na željo kupcev

Sailing Point – Nova storitev in ponudba na željo kupcev

Val204

Predvsem na pobudo staršev (pre)hitro rastočih otrok, splošnega povpraševanja in v skladu z usmeritvijo podjetja Sailing Point, ki želi biti čim bližje svojim strankam, bo od meseca novembra dalje v edini specializirani jadralski trgovini v Sloveniji, na njihovi lokaciji v Luciji, možno kupiti in prodati jadralske obleke in obutev. Slednjo otroci hitro prerastejo, odrasli pa odrabijo. Po podobnem konceptu kot delujejo smučarski sejmi, naj bi odslej delovala tudi »izmenjava« jadralske opreme. Seveda je cilj trgovine, da z dostopnejšo in razširjeno ponudbo ter po ugodnejših cenah ponudi opremo iz svoje pestre ponudbe vsem dobro znanih jadralskih oblačil in obutve znamk Gill in Zhik, pa tudi Dubarry, Sail Racing in Harken.
»Zadevo smo si v začetni fazi zamislili kot takojšnji odkup oblačil za tiste, ki želijo kupiti novo oblačilo/obutev po principu »staro za novo«. Za tiste, ki želijo samo ponuditi svojo odrabljeno ali odsluženo opremo, je na voljo prevzem v komisijsko prodajo,« je povedala vodja trgovine v Luciji, Ana Štifter. Ob tem je dodala: »Seveda se bo koncept v bodoče prilagodil odzivom kupcev in optimalnemu načinu delovanja, ki pa se bo pokazal s časom, v to smo prepričani.«
V času, ko je treba zamenjati »jadralsko garderobo« in se opremiti s toplejšimi in z vodoodpornimi oblačili, bo ta ponudba marsikomu verjetno olajšala nakup in prišla še kako prav. Več na info@sailing-point.si.