S-BIKES

S-BIKES

Val 266

O znamki:

Vizija električnih koles S-BIKES je nastala leta 2015. Prvi model serijske proizvodnje je bil model Smart 01. Zložljivo električno kolo, ki je postal prvi model blagovne znamke S-BIKES. S-BIKES je koncept sodobne mobilnosti in odgovarja na izzive današnjega časa. Kolesa S-BIKES združuje atraktiven design, kvalitetna oprema in izdelava ter edinstvena uporabniška izkušnja. Upravljanje je preprosto in naravno. Tako, kot smo to vajeni pri običajnih kolesih. Razvoj kolesa S-BIKES je vedno zrl v prihodnost in iskal nove načine, kako poenostaviti in z enim produktom zajeti širino pojma kolesarstvo, v vizualno všečen produkt, ki paše v prostor, kjer se bo uporabljal.

Razširila se je ponudba koles, znamka pa je ohranila začetno vodilo enostavnosti, elegance in vrhunskega razmerja med kvaliteto in ceno!

Razvili so se modeli s sredinskim motorjem, ki uporabnike popeljejo na daljše vožnje, na vrh gorskih prelazov in nudijo možnost, da na produktih S-BIKES odkrivamo tudi brezpotja in široko okolico mest.

Vsa kolesa linije S-BIKES so na voljo za izposojo in test pred nakupom v kolesarskem centur ŠPAN.

S-BIKES je slovenska blagovna znamka električnih koles podjetja Špan d.o.o., ki zagotavlja tudi kompleten servis, popravila koles znamke S-BIKES ter podporo strankam in uporabnikom koles S-BIKES. Podjetje Špan d.o.o. s svojim pionirskim duhom deluje že od 1982. Najprej kot malo garažno podjetje za zaščito podvozij, ki se je vse do danes razvilo v sodobno podjetje, ki pooseblja mobilnost na vseh ravneh.

S-BIKES ne omejuj se!

Kolo F50e:

Urbana legenda.

Od trenutka, ko se boste usedli na S-BIKE vam bo jasno, da česa takega še niste občutili. Zložljivo električno kolo F50e vam bo za vedno spremenilo pogled na kolesarjenje. Mestne kolesarske vožnje bodo dobile novo razsežnost, vse destinacije v mestu bodo za vas postali lahko dosegljivi. Zelo pogosto se ta model kolesa pojavlja tudi v kompletu opreme za kampiranje ali pa na različnih plovilih, saj je super orodje za raziskovanje bližnjih neodkritih kotičkov med vašim dopustom. S-BIKES F50e odlikuje lahko aluminijasto ohišje. Celotno električno kolo tako z baterijo in vso opremo tehta manj kot 22 kg in je ultra-transportno, saj zanj ne potrebujete posebnih nosilcev za kolesa, paše v praktično vsak prtljažni prostor. Po zaslugi zmogljive baterije priznanih proizvajalcev Samsung ali LG vam pomaga pri vaši vožnji kar 40 km daleč s samo enim polnjenjem. Polnjenje je enostavno preko običajne hišne električne vtičnice.

Kolo C80e PRO:

Eno kolo za vse!

Prvo SUV oz. Cross-over kolo v liniji znamke S-bikes.

S-BIKES C80E PRO je električno gorsko kolo namenjeno vsakodnevni rekreacijski vožnji po nezahtevnem, a razgibanem terenu, makadamskih cestah in gozdnih poteh. Največja prednost kolesa je oblika okvirja, saj zelo spuščena, poševna cev omogoča enostavno vstopanje in sestopanje s kolesa, navkljub morebitnim gibalnim omejitvam. Po višini nastavljiv sedež s silikonskim polnilom, ergonomsko oblikovano krmilo in vzmetena prednja vilica pa omogočajo izjemno udobje tudi na daljših kolesarskih doživetjih. Močan motor z 90 Nm navora in majhno porabo energije vas zanesljivo pripelje na vrh še tako strmega vzpona, v ECO načinu pa bosta naredila več kot 80 km. Tako baterija kot motor sta centralno umeščena, zato je kolo enostavno obvladljivo in vodljivo. Polnite ga lahko prek klasične domače vtičnice. E-mtb kolo s 27,5 colskimi kolesi ima 9 prestav, velik LCD zaslon, prtljažnik in močno oporo, kar zadovolji še tako zahtevnega uporabnika. Z njim boste uživali na izletu, se zapeljali po opravkih, v trgovino, odpeljali paket na pošto ali piknik košarico na romantično lokacijo.

Kolo C70e:

 

Mestni šminker!

Mestno električno kolo S-Bikes C70e omogoča enostavno vstopanje zaradi izjemno nizke vstopne višine, s čimer starejšim uporabnikom in tistim z gibalnimi omejitvami olajša vstop na kolo. Poleg tega omogoča izjemno prijetno uporabniško izkušnjo, saj je svojim 21 kg navkljub preprosto za upravljanje in vožnjo. Kolo s sprednjim vzmetenjem in vzmetenim gel sedežem z ročajem, omogoča izjemno udobje med vožnjo ter priročno premikanje kolesa. Sedež je tudi nastavljiv po višini, za optimalno pozicijo pa se lahko prilagaja tudi položaj toporišča in krmila. Prilagodljivo krmilo Alu Zoom omogoča optimalno namestitev višine in kota krmila za različne velikosti uporabnikov. Tako zmanjšuje možnost za nastanek bolečin v zadnjici, hrbtu in vratu. Kolo z devetimi prestavami in kar 9 stopnjami pomoči vas z nekaj vloženega truda zapelje tudi do 60 km daleč (odvisno od teže uporabnika in naklona podlage) z enim polnjenjem. Baterija je elegantno umeščena v okvir kolesa, da je ni videti, motor pa je v zadnjem pestu, zato je kolo dobro uravnoteženo. Kolo ima še hidravlične disk zavore, polnite pa ga lahko prek klasične hišne vtičnice.

Kolo M60e PRO – Black Cat

Evolucija SLOVENSKE blagovne znamke koles S-BIKES, se nadaljuje z modelom M60e PRO – BLACK Cat v letu 2022.

Gre za omejeno serijo koles, LIMITED EDITION, v posebni temni kombinaciji barv, črno – sive barve – ki je večna.

M60e PRO krasi zelo udoben aluminjast okvir z večjimi devetindvajset colskimi platišči, ki uporabniku nudijo še manj kotalnega upora, in boljše, bolj udobno premagovanje neravnin. Kolo se lahko sproščeno vozi po gozdnih in makadamskih poteh, kot tudi po asfaltiranih površinah in mestnih središčih.

Najboljši so dnevi, ko se med izletom z njim nemoteno vozimo povsod!

Večina kolesarjev, bi, če bi morali izbrati le eno kolo za uporabo, izbralo takšno gorsko kolo, ki je zares sposobno vsega.

Pri znamki S-BIKES so se ponovno izkazali s komponentami in zmogljivostjo koles v svojem cenovnem razredu. Zračna prednja vilica, z zaklepom delovanja s krmila, močan Italjanski motor OLI s 85 Nm navora in 630Wh kapacitete baterije, krasijo ta produkt, ki ne pozna meja na koncu mesta.

Doseg kolesa je več kot 100km z enim samim polnjenjem, to pa pomeni, da je vaša edina skrb, kje je naslednja razgledna točka, ki je še niste obiskali ali pa, da imate s seboj dovolj tekočine za divje lokacije!

S-BIKES M50e PRO tvori komplet, ki bo kos tudi zahtevnejšim izzivom, ki si jih lahko zastavite.

S-Bikes – Ne omejuj se.