Rezultati Valove regate 2010

Rezultati Valove regate 2010

Val 142

4. Regata za pokal Val navtike

AVTOR Val
FOTO Miha Crnič, Andrej Drnulc

Zaključen je jadralsko obarvan vikend v marini Izola, kjer je potekala dvodnevna regata za pokal revije Val navtika.

Rezultati | Open (točke), Rezultati | Open (časi),

Rezultati | ORC (točke), Rezultati | ORC (časi),

Rezultati | SSC.

Kot organizatorji regate za pokal Val navtika bi se želeli zahvaliti našim sponzorjem, brez katerih ne bi bilo takega dogodka – v takem obsegu.

Za izkazano zaupanje in podporo bi se želeli zahvaliti: Generalnemu sponzorju Krumpak group; zlatim sponzorjem: Marina Yachting, Avtohiša Vič, Panvita, Elan Yachting.

Za medijsko podporo se zahvaljujemo Radio 1. S tiskom nam je ob strani stala tiskarna Schwarz.

Zahvalili bi se tudi vsem ostalim sponzorjem: Nikina, Tartufi Zigante, Fructal, Epada – Refresh your car, Calvo, Casalli, Havana, Dekorativni zemljevidi old map, Kofidence, Red Bull.

Zahvala tudi vina Mahnič – gospe Ingrid Mahnič za izvrstno degustacijo vin ob prijavah na regato, Radiu1 in ekipi nove morske televizije H2O TV. Zahvalili bi se tudi Jadralnemu klubu Izola g. Gorazdu Frasu in Marini Izola ki je pripomogla k organizaciji regate.

Letos smo v sklopu Valove regate želeli organizirali tudi medijsko regato na jadrnicah Seascape, kjer bi skupaj razpeli jadra medijske hiše, predstavnik vlade in športniki. A žal nam vreme ni prizaneslo. Ob tej priložnosti bi se vseeno rada zahvalila za prihod vsem udeležencem medijske regate, ministru za promet g. Patriku Vlačiču, uredniku revije Playboy Borutu Omerzelu, novinarju časopisne družbe Dnevnik Robertu Zevniku.

Na koncu pa seveda še zahvala vsem jadralkam in jadralcem. Upam, da vam je bilo z nami lepo. Da ste uživali tako na regatnem polju kot tudi na družabnem delu v dvorani Amfora. Jadralskih užitkov s polnimi jadri vam želimo čez celo leto in in upamo, da se drugo leto spet vidimo na Pokalu Val navtika.