Revolucionarna konstrukcija vhodih vrat, ki tesni kot stena

Revolucionarna konstrukcija vhodih vrat, ki tesni kot stena

Ljubljansko podjetje Pirnar, znano tudi kot največji svetovni inovator na področju vhodnih vrat, je trgu zopet predstavilo revolucionarno novost. Ustvarili so CarbonCore vhodna vrata s togo konstrukcijo in rekordno učinkovitim tesnjenjem. Še en dokaz, da res premikajo meje mogočega.

Se spomnite zadnjega nakupa vhodnih vrat? Velikokrat se namreč zgodi, da šele po nakupu in vgradnji ugotovimo, kako slabo tesnjenje imajo naša nova vrata. Mraz, dež, veter in neurja so del vsakdana in če jih naša vhodna vrata na prenesejo, imamo veliko težavo.

Kakovost, varnost, trpežnost in nepropustnost so namreč lastnosti, ki si jih pri konstrukciji vrat želi vsak. Zato bodite ob nakupu vedno pozorni na:

  • toplotno prehodnost,
  • razred zrakotesnosti,
  • vodotesnost pri hitrosti vetra in
  • razred vodotesnosti.
Novost z impresivno učinkovitostjo

Največkrat nagrajeni slovenski proizvajalec vhodov je tokrat svoj vedno zavidljiv dizajn združil z neprimerljivo funkcionalnostjo. Konec leta 2020 je trgu predstavil vhodna vrata CarbonCore, ki ostanejo popolnoma vodotesna, četudi nanje upremo 140 kg težko obremenitev. Nepremagljivo!
CarbonCore vhodna vrata torej vzdržijo 6x višjo obremenitev vetra in tlaka od običajnih vhodnih vrat. Če imate dom ali vikend v okolju z veliko močnega vetra, ki ob dežju rado povzroči namakanje, ste c konstrukcijo vrat CarbonCore zavarovani.

Kaj ta novost izpod rok inovativnih mojstrov zajema?

  • Izrazito togo konstrukcijo iz karbonskih vlaken in
  • Sistem tesnjenja Magnet WeatherSeal.
Vrednosti tesnjenja v samem svetovnem vrhu

Dolga leta različnih vremenskih pojavov vhodna vrata običajno utrudijo in tesnjenje oslabi. Ampak! Ne pri Pirnarju. Sistem tesnjenja Magnet WeatherSeal je na priznanih neodvisnih certificiranjih dosegla pravzaprav neprekosljivo oznako vodotesnosti 9A – najvišjo možno oznako, ki si jo zaenkrat lasti zgolj ta sistem.
Kakšen test morajo vhodna vrata prestati, da prejmejo najvišjo oznako? Vhod s konstrukcijo Pirnar CarbonCore je pri tlaku 600 Pa, kar ustreza hitrosti vetra 114 km/h, ohranil idealno vodotesnost.

Vam to nič kaj veliko ne pove? Morda vam bo pomagal naslednji podatek. Običajno ostanejo nova zunanja vrata vodotesna le do hitrosti vetra okoli 50 km/h. Večji sunki pri običajnih vhodih zlahka povzroči zamakanje.
Razlika je očitna.

Mogočna konstrukcija, a še vedno v elegantni obleki

Podatki testov jasno kažejo, da je Pirnarjevim strokovno podkovanim inovatorjem uspelo ustvariti vhodna vrata z najbolj trdno konstrukcijo.

Zakaj je konstrukcija CarbonCore velik korak pred ostalimi?

  • Konstrukcijo ima togo, a odpiranje je peresno lahko,
  • montaža CarbonCore vhodnih vrat je znana kot najbolj enostavna na trgu,
  • navdušuje z do 6x boljšim tesnjenjem kot ostale,
  • njena kompaktnost ji omogoča skorajda neomejen rok trajanja.

Kar pa je za mnoge kupce izrednega pomena – pri Pirnarju nikoli ne pozabijo na svojo integriteto. Tako niso delali nobenih kompromisov, ko pride do elegance in vrat veličastnega izgleda. Vhodna vrata z omenjeno inovacijo se bodo še vedno lahko nadgradila s popolnoma skritimi nasadili. Čudovite čiste linije na notranji strani se tako ne bodo pustile prav nič zmotiti.

Pohvalno je, da obstaja ponudnik vhodnih vrat, ki nam kupcem nudi tako varno konstrukcijo vrat in hkrati niti za kanček ne popušča pri izgledu. V vratih CarbonCore končno lahko najdemo vhod, ki nam bo služil mnogo let in ki se ga poleg tega ne bomo nikoli naveličali.

Pirnarjeva inovacija CarbonCore je trenutno na voljo v 30-ih modelih kolekcije Optimum. Celotno kolekcijo bolje spoznajte v katalogih. Je vredna ogleda. Lahko pa si jo ogledate tudi v salonu Pirnar.